Härlig start på veckan!

Igår var det som sagt myskväll som stod på schemat! Efter jobbet åkte jag med min andra halva och storhandlade på Citygross eftersom älskling önskat sig "riktig mat" till middag. När han önskar sig "riktig mat" menar han med andra ord: Kött!
 
Vi har ju ändrat vår kost sedan vi kom hem från Aruba och slutat äta kolhydrater/såser. Undantag uppkommer dock någon dag i veckan då vi tycker att vi förtjänar att synda med "riktig mat". När vi kom hem började vi med middagen medans älskling laddade ner kvällens filmer.
 
Vi bestämde oss för att köra på skräcktema och när maten var klar dukade vi upp middagen i vardagsrummet och slog på El Orfanato och därefter The Exorcism of Emily Rose. 
Imorse klev jag upp tillsammans med älskling och gjorde kaffe till honom innan han skulle iväg till jobbet och därefter gick jag och la mig igen. Jag vaknade till liv vid 11.00 och väckte Törnrosa som låg och sussade sött i vår gästsäng. Vi gjorde i ordning frukost-smoothies och mackor. Därefter hoppade hon in i duschen medans jag städade och när hon var klar gjorde vi oss i ordning för att åka iväg på lite "ärenden".
Vi åkte bland annat till Audi Danderyd där jag köpte min bil och hämtade min servicebok samt till Ikea där vi dessutom passade på att äta deras nya rödspättafilé med kokt potatis och remouladsås.
 
Njaomnjaom!
Hoppas ni har haft en lika trevlig Måndag!

Kommentera inlägget här :