Not everyone is as lucky as me to be blessed with a friend like you. Thank you so much for coming into my life and standing by my side through thick and thin. I wish you get all that you truly deserve. Happy Birthday to you.

Igår var jag uppe med tuppen... och en lindrig baksmälla. Jag tror att Gud kände för att vara hövlig mot mig eftersom "han?" lät mig vakna upp med en lindrig baksmälla trots Lördagens alla drinkar. Han visste nog att jag behövde vakna upp pigg och glad med tanke på vad som stod på schemat.

Jag gjorde mig i ordning och mötte upp en underbar människa för fika och kackel. Efter en stund bestämde vi oss för att ta en promenix. När vi började frysa till is var det dock dags för hemgång. Jag åkte hem till mams som skjutsade mig till ICA MAXI för att köpa alla ingredienser till bakandet och resterande små detaljer till Alexandras SURPRISE-PARTY.När vi kom hem började jag baka så det rök om det. Det slutade med att jag gjorde TRE ananas/cremefraiche pajer efter min f.d svärmors supersmarriga recept. Mams tog självklart EN utav dem i fångenskap, ha ha ha. Idag var jag uppe tidigt igen för att hinna slå in alla presenter samt gå ner till Centrum för att handla det allra sista och sedan åkte jag till jobbet för att förbereda allt med dem andra girlsen som hade gjort hemmagjord prinsesstårta. Njaooom.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MISS FREAKING AWESOME <3


Kommentarer :

#1: Alexandra

Tusen tack min underbara Dana för överaskningen!

Jag har inga ord hur jag ska beskriva det här!

Jag kan inte göra det... Jag vet inte hur jag ska visa min tacksamhet. Vad har jag gjort för att förtjäna detta lixom?

Jag kan inte förstå det?

Du har hjärta av guld, och jag önskar mig ingenting för jag har dem jag älskar och bäst av allt har jag dig i mitt liv också!

Jag har inte varit såhär glad på länge och jag är oerhört tacksam över allt du har gjort till mig....

Te amo <3

skriven

Kommentera inlägget här :