No one makes a lock without a key. That's why God won't give you problems without solutions.

Häromdagen var jag med Alexandra och gjorde en GK Keratinbehandling på håret som är i princip samma sak som en Brazilian Blowout, fast skonsammare. Vi hade köpt en deal på Groupon för 899kr när ordinarie pris för denna behandling egentligen är 3000kr.

När vi var klara med behandlingen hos Swedish Hairline måste jag erkänna att jag var oerhört missnöjd då mitt hår var både elektriskt och frissigt trots att hon hade "plattat" det för att avsluta behandlingen.

Jag kunde inte tro att jag hade betalat så mycket pengar, för ingenting. Och att andra människor betalat 3000kr för samma behandling som inte gav något resultat. När jag kom hem duschade jag dock mitt hår själv med Schampoo och Balsam... och hade sedan i 2-3 droppar stylingcreme för att sedan torka det.

Jag borstade endast igenom håret samtidigt som jag torkade det och när det var torrt var det helt friss-fritt och rakt. Sedan hade jag i 2-3 droppar Moroccan Arganoil och mitt hår var lika rakt som om jag hade plattat det, så med andra ord är denna behandling det bästa som har hänt mitt hår... och i samband med detta säger jag farväl till min älskade plattång, goodbye my lover... goodbye my friend <3

Klicka på bilden för att komma till Swedish Hairline :)

GK Hair är det första och enda företaget som lyckats utnyttja skönhetsfördelarna med Juvexin, som tillförs i håret i sitt naturliga tillstånd. The Hair Taming System är konstruerat till att rekonstrurera håret genom att reparera och ge en långverkande konditionering och skydd.

Till skillnad mot hydrolicerat keratin, är det livsviktiga aminosyrorna i Juvexin intakta under behandlingen vilket återställer och behåller hårets ungdomliga vitalitet. De långa proteinkedjorna i Juvexin är mycket lika hårets egen keratin uppbyggnad. Juvexin kommer från fårull och utvinns genom en miljövänlig process.

Kommentarer :

#1: Sabina

Torkade du det med hårfön efter dushen? :-)

skriven
#2: Sabina

Oh va skönt, ja jag funderade faktiskt på att göra det men är jätte rädd att mitt hår ska bli förstört. Men det låter ju jätte bra och skulle jätte gärna vilja se bilder på resultatet om du har lust att visa? :D förresten, vet du skillnaden på denna behandling och brazilian blowout? Ha en trevlig dag du med :-)!!

skriven

Kommentera inlägget här :