Friendship is like a book. It takes a few seconds to burn... but it takes years to write.
Hej Maria!

Tack för din kommentar :)

Ja, dem har tyvärr en tendens att göra det om man inte får någon ståltråd på baksidan av tänderna när behandlingen är slut. Jag hade också tandställning tidigare, under gymnasietiden i ca 1år och efter behandlingen fick jag en ståltråd på baksidan av underkäken... så dem höll sig på plats... medans tänderna på överkäken åkte tillbaka efter ett halvår. Som tur fick jag den gratis.

Denna gång skulle jag egentligen ha betalat 20 000kr för tandställningen på överkäken men eftersom det räckte med halva tiden (6månader) för mina tänder att räta till sig så fick jag enbart betala 10 000... men sedan räknade min tandläkare fel och trodde att jag redan hade betalat in 5 000 i början på behandlingen så jag behövde enbart betala resterande 5 000, hahaha.

Ett tips: Ta tag i det innan det är för sent...
Jag har dessutom för mig att det är "gratis" fram tills att du fyller 21år :)

Kommentarer :

#1: -

jag behöver akut hjälp haha!! Har precis färgat håret hos frissan och gick från svart till ljust. Vill ha ljus brunt. Blev skiftningar i orange eftersom det är väldigt svårt från svart att fixa direkt. Men nu måste jag lägga i en toning!! Så jag får sådär ljusbrunt som du hade, för nu är det verkligen ORANGE(!)/mörblont... hur ska jag gå tillväga?? vilken toning ska jag lägga i? behöver svar fort kan inte gå runt såhär hahah:(

skriven
#2: Sofia

Hej,Vart fixade du dina tänder? Hos vilken tandläkare? Vet inte vem man ska gå till

skriven

Kommentera inlägget här :