No one makes a lock without a key. That's why God won't give you problems without solutions.

Häromdagen var jag med Alexandra och gjorde en GK Keratinbehandling på håret som är i princip samma sak som en Brazilian Blowout, fast skonsammare. Vi hade köpt en deal på Groupon för 899kr när ordinarie pris för denna behandling egentligen är 3000kr.

När vi var klara med behandlingen hos Swedish Hairline måste jag erkänna att jag var oerhört missnöjd då mitt hår var både elektriskt och frissigt trots att hon hade "plattat" det för att avsluta behandlingen.

Jag kunde inte tro att jag hade betalat så mycket pengar, för ingenting. Och att andra människor betalat 3000kr för samma behandling som inte gav något resultat. När jag kom hem duschade jag dock mitt hår själv med Schampoo och Balsam... och hade sedan i 2-3 droppar stylingcreme för att sedan torka det.

Jag borstade endast igenom håret samtidigt som jag torkade det och när det var torrt var det helt friss-fritt och rakt. Sedan hade jag i 2-3 droppar Moroccan Arganoil och mitt hår var lika rakt som om jag hade plattat det, så med andra ord är denna behandling det bästa som har hänt mitt hår... och i samband med detta säger jag farväl till min älskade plattång, goodbye my lover... goodbye my friend <3

Klicka på bilden för att komma till Swedish Hairline :)

GK Hair är det första och enda företaget som lyckats utnyttja skönhetsfördelarna med Juvexin, som tillförs i håret i sitt naturliga tillstånd. The Hair Taming System är konstruerat till att rekonstrurera håret genom att reparera och ge en långverkande konditionering och skydd.

Till skillnad mot hydrolicerat keratin, är det livsviktiga aminosyrorna i Juvexin intakta under behandlingen vilket återställer och behåller hårets ungdomliga vitalitet. De långa proteinkedjorna i Juvexin är mycket lika hårets egen keratin uppbyggnad. Juvexin kommer från fårull och utvinns genom en miljövänlig process.

You have to let people go. Everyone who's in your life are meant to be in your journey, but not all of them are meant to stay till the end.Hej Sofia!

Tack för din kommentar!

Jag fixade mina tänder på Tandregleringen Kronan i Sundbyberg hos Georg. Han var grymt professionell! Du kan gå in på deras hemsida för mer information: http://www.trkronan.se/

Lycka till :)
Hej -!

Tack för din kommentar!

Jag förstår verkligen din frustration då jag har befunnit mig i exakt samma sits, ett antal gånger. Jag tycker det är oerhört svårt att ge "tips" på hur du ska gå tillväga för att uppnå en viss färg när jag inte vet hur din nuvarande hårfärg ser ut i verkligheten.

Jag tror dock inte att en toning kommer att göra någon skillnad på ditt hår/färg i dagsläget och speciellt inte om du vill uppnå den färgen jag hade förut (ljusbrun/askblond) men jag kan tänka mig att det som skulle räcka med att ha i någon utav nedanstående hårfärger i ca 20-25min för att få bort dem Oranga skiftningarna du har.

Alternativt att du ber någon vän dra ut några slingor på dig med Poly Blonde's slingpaket, sköljer ur färgen och att du sedan har i någon av nedanstående färger i ca 20-25min.

Lycka till :)
 * Schwarzkopf Blonde M1.
* Loreal Preference 10.1 Helsinki.
* Loreal 10.21 Alaska.
* Loreal Preference 8.1 Copenhagen.


För jag antar att du menar någon utav dessa färger?

Friendship is like a book. It takes a few seconds to burn... but it takes years to write.
Hej Maria!

Tack för din kommentar :)

Ja, dem har tyvärr en tendens att göra det om man inte får någon ståltråd på baksidan av tänderna när behandlingen är slut. Jag hade också tandställning tidigare, under gymnasietiden i ca 1år och efter behandlingen fick jag en ståltråd på baksidan av underkäken... så dem höll sig på plats... medans tänderna på överkäken åkte tillbaka efter ett halvår. Som tur fick jag den gratis.

Denna gång skulle jag egentligen ha betalat 20 000kr för tandställningen på överkäken men eftersom det räckte med halva tiden (6månader) för mina tänder att räta till sig så fick jag enbart betala 10 000... men sedan räknade min tandläkare fel och trodde att jag redan hade betalat in 5 000 i början på behandlingen så jag behövde enbart betala resterande 5 000, hahaha.

Ett tips: Ta tag i det innan det är för sent...
Jag har dessutom för mig att det är "gratis" fram tills att du fyller 21år :)

I stay up late every night and realize that it was a bad idea every morning.

Gårdagens och dagens outfit :)

Fick dessutom hem mina prettypretty beställningar från HM & Gina idag, show you later ;)

We are only given today and never promised tomorrow.


Gårdagens shopping att matcha till mina pretty shoes.
Allt från HM.

Tips: Dem har fått ut Moroccan Arganoil från märket PROFFSHM för endast 49kr :)


Gårdagens utgång :)

Before I met you I never knew what it was like to be able to look at someone and smile for no reason.

Inviger denna soliga löningsdag med att fynda två grymma Groupon-deals :)

Klicka på bilden
 om du också vill köpa denna deal.


Klicka på bilden om du också vill köpa denna deal.

Eight letters, three words, one regret - I miss you.

Never let the things you want make you forget the things you have.


True love is worth waiting for even if it takes a lifetime. Then in return a lifetime of love will be waiting for you.

We sometimes let people get the best of us, destroy us, and change our opinions on what we believe is true. Only you know what is right for yourself.

Before you assume, learn the facts. Before you judge, understand why. Before you hurt someone, feel. Before you speak, think.


Min och halvis MIX-lunch, hahaha. Räkchips, friterad kyckling med sötsursås och ris samt mini pizzor???!

Sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Stop holding on to what hurts and make room for what feels good.Fika med bästa Alexandra idag innan jobbet :)

I might not be where I want to be, but thank God I'm not where I used to be.

Underbar och avslappnande helg med god mat och trevligt sällskap.
... Och igår blev det en kvälls-promenad till Kimmie för fika och kackel. Vi hade så mycket att ta igen. Hon hade det så mysigt hemma att jag inte ville gå hem. När det var dags för mig att röra mig hemåt tog vi en prommis där hon följde mig hem. Vilken gentle-woman <3Don't leave something good to find something better. Once you realize you had the best, the good has found better.

Bloggtorka.

Not everyone is as lucky as me to be blessed with a friend like you. Thank you so much for coming into my life and standing by my side through thick and thin. I wish you get all that you truly deserve. Happy Birthday to you.

Igår var jag uppe med tuppen... och en lindrig baksmälla. Jag tror att Gud kände för att vara hövlig mot mig eftersom "han?" lät mig vakna upp med en lindrig baksmälla trots Lördagens alla drinkar. Han visste nog att jag behövde vakna upp pigg och glad med tanke på vad som stod på schemat.

Jag gjorde mig i ordning och mötte upp en underbar människa för fika och kackel. Efter en stund bestämde vi oss för att ta en promenix. När vi började frysa till is var det dock dags för hemgång. Jag åkte hem till mams som skjutsade mig till ICA MAXI för att köpa alla ingredienser till bakandet och resterande små detaljer till Alexandras SURPRISE-PARTY.När vi kom hem började jag baka så det rök om det. Det slutade med att jag gjorde TRE ananas/cremefraiche pajer efter min f.d svärmors supersmarriga recept. Mams tog självklart EN utav dem i fångenskap, ha ha ha. Idag var jag uppe tidigt igen för att hinna slå in alla presenter samt gå ner till Centrum för att handla det allra sista och sedan åkte jag till jobbet för att förbereda allt med dem andra girlsen som hade gjort hemmagjord prinsesstårta. Njaooom.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MISS FREAKING AWESOME <3


Laugh when you can, apologize when you should, and let go of what you can't change.I Lördags blev det utgång med min andra halva. Det blev en riktig...COMEBACK kväll. Jag älskar när vi går ut tillsammans... det är verkligen... ALL IN! Ha ha ha. Vi förade hemma hos henne innan vi tog en Taxi till Fridays i Kungsträdgården där vi drack ett X-antal drinkar i sällskap utav våra sommar-vänner.

Därefter tog vi en Taxi till Stures? Don't ask me why. Vi träffade verkligen på ALLT och ALLA... och jag har inget mer att säga om kvällen än... oförglömlig! Nästa helg blir det garanterat utgång igen efter denna LYCKADE kväll.

Tyvärr glömde vi bort kamerans existens när vi svävade bland molnen men ovanstående drinkar är iallafall ett minne blott. 

We found love in a hopeless place.

Vad mer har hänt?


Rihanna och Chris Brown är tillsammans igen.
Gammal kärlek rostar aldrig.


Jag har tagit bort min tandställning.


Viasat
bjöd på en Fredagsmys-box.


Jag fick hem dessa mumsfilibabbus idag!
Amber Romance och Mango Temptation, tack för era tips :)


Jag älskar mina nya vårjackor!
Prettypretty.

Och ikväll blir det utgång med min andra halva... för att komma på andra tankar!

Feelings don't die. We all keep them alive by feeding them memories.

En vecka senare... och NU är jag back on track. Jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen men jag hoppas att ni förstår. Dock värmer det att se att ni har kikat in... dag in och dag ut :)

Förra fredagen var jag på AW med mitt team. Vi var på MONK'S vid Gamla stan och sedan åkte vi vidare mot Söder. Det slutade med att alla tappade bort varandra ute i lönings-vimmlet och att jag hamnade med några på Patricias. Jag kom iallafall hem vid halv 7 på morgonen så jag finner inget bättre ord att beskriva kvällen med än: LYCKAD!

Lördagen vaknade jag upp med världens baksmälla... jag ville verkligen hoppa ut ur min egna kropp. Kvällen spenderades hos mams där jag låg i hennes säng och filosoferade när min killkompis ringde och gav mig ett chockerande besked... en arbetskollega hade gått bort under kvällen.

Jag hamnade i chocktillstånd och kunde inte göra annat än att fråga honom om han drev? Det var inte vilken arbetskollega som helst... utan en från vårat team, allas underbara Lasse. När chocken hade lagt sig brast jag ut i tårar och ringde Alexandra. Jag fick knappt fram några ord. Vi vägrade inse faktum... att det här verkligen hade hänt.

Ryktet om hans bortgång spred sig likt en stormvind och snart visste dem flesta vad som hade hänt trots att dem fick reda på det efter midnatt. Dagen därpå samlades vi för att prata om vad som hade hänt. Alla mådde oerhört dåligt och befann sig fortfarande i chocktillstånd. Dem flesta av oss hade träffat honom senast i Fredags då AW:n skulle äga rum. Han närvarade dock inte den kvällen för att han var rädd för att dricka eftersom han gick på antibiotika pga hans arm som var svullen och som läkarna trodde att han hade en inflammation i.

Senare under kvällen åkte jag med Alexandra och Alev och fikade i Heron City för att komma på andra tankar. Därefter köpte vi massa gottgott och så åkte vi ett gäng hem till vår TL för att muntra upp honom. Vi blev kvar en stund och pratade om allt... mellan himmel och jord.

På Måndagen samlade vi alla hans nära och kära på jobbet och hans bror kom och höll ett tal för oss och berättade vad som hade hänt. Hans hjärta hade stannat. Vi fyllde rummet med blommor och allt var obeskrivligt vackert. Alla grät och gav varandra värmande styrkekramar. Vi var där för varandra och delade samma sorg. Hans bror bet ihop och visade en sådan styrka som jag aldrig tidigare skådat. Vi förlorade allesammans en underbar individ, en guldhjärtad själ som det inte finns ett enda ont ord att säga om. Vi grät... och skrattade åt alla UNDERBARA minnen vi haft tillsammans med honom.

Som ni säkerligen förstår så har dessa dagar varit oerhört intensiva för oss alla och jag har knappt sovit en blund samt haft ångest att gå till jobbet dagligen för att behöva gå förbi hans plats... samt se teamet må som dem gör. Det har varit näst intill omöjligt att fokusera på att jobba.


Tisdags kväll hölls minnesstunden hemma hos honom. Där fick vi chansen att lämna blommor i hans rum samt ge hans underbara mamma en värmande styrkekram... och i Torsdags samlades dem flesta i teamet hos mig för att umgås och försöka komma på andra tankar samt förbereda oss mentalt inför begravningen som hölls igår i Bro på muslimskt vis.

Därefter gick vi på mottagningen för att visa vårat stöd för familjen. Vi kommer aldrig att glömma honom... dock kommer vi att försöka att hedra honom istället för att sörja då vi vet att han aldrig hade velat se oss ledsna. Vila i frid vår underbara björn... Lasse Ammo Stringblom <3