The prettiest smiles hide the deepest secrets. The prettiest eyes have cried the most tears and the kindest hearts have felt the most pain.

Gud vad jag längtar... det är inte långt kvar tills jag slipper all smärta. Dock börjar jag bli nervös samtidigt som jag egentligen bara vill få det överstökat. Jag känner på mig att jag kommer att få värsta dödsångesten när jag väl ligger där och vet att jag ska opereras under narkos. Mams säger dock att jag ska försöka slå bort dem negativa tankarna och enbart tänka positivt. Positiv energi smittar av sig. Jag kommer nog tänka på alla som gör mig lycklig.

Om allt går som det ska kommer jag nog överväga att genomföra den större operationen som jag är tvungen att genomgå för att uppnå bästa resultat på min andra behandling. Dock har detta inget med ovanstående att göra utan detta är ett medfött fel som jag måste korrigera för att uppnå ett perfekt resultat. Som sagt, är denna operation mycket avancerad och smärtsam vilket gör att jag än idag tvekar. Tro mig... ni skulle nog också tveka om ni visste vad för typ av smärta jag talade om samt om ni var tvugna att äta flytande mat under dem första månaderna som i sin tur skulle leda till att man såg ut som en vandrande pinne sedan. Vem fan vill det?!

Slutsats: Den första operationen ska jag göra, för min hälsas bästa. Den andra operationen är jag tvungen att göra, för att uppnå bästa resultat?

Kommentarer :

#1: Claudia

Es como tu mama dice ;) piensa positivo q todo saldra bien :) Buena suerte!

skriven

Kommentera inlägget här :