There's nothing more pathetic than people who can't let other people to be happy.

Idag var jag uppe med tuppen för att slippa stressa som vanligt. Jag pratade med Aidus i telefon medans jag fixade mig. Det blev en hel del updates samt diskussioner under samtalets gång och vi planerade att höras av i början på Febrauri för att boka in en träff, longtime no see.

Därefter var det dags att åka mot jobbet för att köra 12-21 samt ha kramkalas med mina underbara kollegor. Jag som i vanliga fall HATAR snö... har faktiskt varit orolig över att det knappt har varit någon snö ("förra året") men idag började det äntligen snöa och alla blev oerhört glada på kontoret. Det var sååå fint :D Och sedan fick jag "middags-sällskap" utav vackra Natalia där en hel del intressanta samtalsämnen dök upp. Världen är sååå liten.

Efter jobbet har jag spenderat mina timmar åt att duscha, måla naglarna, prata i telefon med halvis samt tittat på min favoritsåpa från Mexico - Dos Hogares. Nu är det dock dags att hoppa i säng för min del... jag jobbar nämligen extra imorgon trots att det är röd dag. Cash is king?!BTW... du som kommenterade som (X), tack för dina fina ord! Jag kunde inte ha sagt det bättre och jag håller med dig fullt ut. Dock hoppas jag att du förstår att jag ej kan publicera kommentaren då namn uppges men jag vill bara att du ska veta att jag har fått den samt att jag uppskattar dina ord. Jag önskar att jag visste vem du var så att jag kunde skicka dig en bukett med rosor, tack återigen :D

Kommentera inlägget här :