Jealousy is a disease, love is a healthy condition.

Jag har varken haft tid eller ork att skriva detta inlägg tidigare. Det sved uppenbarligen i en viss person/dess anhängare av att se att så många ej höll med om deras åsikter vilket ledde till att dem försökte påpeka ytterligare en kroppsdel som jag enligt dem verkar sakna - för att få mig att "må dåligt". Jag antar att du/ni trodde att jag tog åt mig när jag inte godkände den första kommentaren vilket var anledningen till att jag fick ytterligare fler liknande kommentarer från en och samma person från ett mobilt bredband från 3. Om jag ska vara ärlig så har jag knappt fått några negativa kommentarer sedan jag startade denna blogg (och när jag väl har fått det så har jag godkänt dem...till skillnad från vissa andra) vilket innebär att det inte är svårt att lista ut vem/vilka det är som kommenterat när jag väl får en...Seriöst talat?!

<3 my "flat-ass" :D

Kommentarer :

#1: Annie

hahaha dom som inte godkänner negativa kommentarer är helt övertygade om att dom inte ens fått nån sån. inbillning på hög nivå.. får plats för mkt sånt i ett sånt huvud. horungar

skriven
#2: JOHANNA VERA DELGADO

HUR orkar man? Ska jag skratta eller gråta åt dessa människor? Jag förstår mig inte på människor som kan ha så mycket hat inom sig. Du är förmodligen 1009453453405 snyggare än dem, det kan jag till och med säga utan tvekan.There will always be people who don't like you; the way you look, the way you talk, the things you say, the way you dress, the things you believe in or the music you listen 2 but the truth is: everything it's up 2 you. You going to let them ruin your day? Or are you going to stand up for yourself and accept yourself just the way you are? Always try to be as good as possible. If it's not enough for them, it certainly will be for someone else. You didn't born to please anyone.

skriven
#3: Claudia

Avundsjuka lyser igenom på henne ;)

skriven
#4: Anonym

håller med annie

skriven
#5: Anonym

Alltså.. Har inte läst din blogg så värst länge, men har förstått att du har en del hjärndöda stalkers! Och nu visar det sig dessutom att det är hjärndöda stalkers med mindervärdeskomplex! Tyvärr så är det sånna personer som måste boosta sitt eget självförtroende genom att "trycka" ner andra. Att gå på utseende attacker i bloggar tillhör väl lite 90-talet tänker jag, uppenbart att det även finns en tendens till efterblivenhet i personen som skrev kommentaren! Eller alternativt en jävligt taskig uppfostran/barndom (hör väl kanske ihop med Annies sista ord i sin kommentar). Hur som.. Du är iallafall smoooking heet! :))

skriven
#6: D

Annie: Hahaha verkligen... håller med dig om att det får plats med mycket tom luft i ett luftballongshuvud.Johanna: Jag förstår inte heller hur man orkar hata så intensivt... dem personer som gör det måste verkligen må dåligt i sig själva. Tack för dina fina ord sis <3Claudia: Hahaha... si yo se, pobresita la niñaaa :PAnonym: :) me 2!Anonym: Du tog orden ur min mun. Jo jag vet... vissa människor har verkligen inget liv. Jag menar... vad tjänar man egentligen på att skriva negativa kommentarer till någon och speciellt kommentarer som handlar om någons utseende... alltså?! Alla människor är vackra på olika sätt och alla har sin alldeles unika charm... den som någon tycker är ful kommer någon annan att tycka är vacker :) Thanksss iallfall <3

skriven

Kommentera inlägget här :