Laugh as much as you breathe and love as long as you live.

Bad updates... I know.

Dagarna efter operationen har jag legat och vilat. Igår fick jag äntligen ta min första helkropps-dusch.Torsdag ska jag på återbesök för att ta bort förbanden men jag har redan tjuvkikat och det blev verkligen perfektuuus. Jag är sjukskriven nu fram tills Fredag nästa vecka men jag kommer nog gå tillbaka till jobbet redan imorgon.

Ni som är nyfiknavad jag har opererat så är det brösten. Jag har gått från en stor D-kupa till en liten C-kupa och anledningen till att jag tog detta beslutet var för att jag under senare tid fått upprepade ryggsmärtor om kvällarna pga för hög belastningryggraden. Dessa smärtor var så pass intensiva ibland att jag grät mig till sömns.

Jag har trots ovanstående haft problem med ryggen så länge jag kan minnas då jag brukade gå/sitta med böjd rygg när jag var yngre. Jag kommer ihåg hur min mamma brukade skälla på mig dagligen om att jag skulle räta ut ryggen och svanka när jag gick. Nu i efterhand ångrar jag faktiskt att jag inte lyssnade på  henne.

Jag känner verkligen att belastningen på ryggen har minskat radikalt efter operationen. Hädanefter ska jag även börja med att träna upp ryggengymmet, besöka en kiropraktor som ska få knäcka min rygg till rätta samt en massör för att räta ut alla knutor. Sedan är jag nog back on track :DBästa mams kom förbi med en påse sport BH:s från Triumph eftersom jag inte får använda vanliga BH:arnågra månader nu. Jag fick dessutom ett par nya "punkarstövlar" som jag kallar dem för, hahaha. Nu ska jag mumsa mat som min älskade har lagat till mig.BTW... säg gärna till om ni vill höra min operationsberättelse om ni är nyfikna och tveka inte att fråga om ni har några funderingar :) jag svarar mer än gärnaseriösa kommentarer!

Kommentera inlägget här :