The best thing you can wear is self confidence.

Jag klev trots all alkohol som dracks på nyårsafton EJ upp bakisnyårsdagen till skillnad från vissa andra personer som ville skjuta sig själva. Nyårsdagen spenderades med mina bästa. Vi åkte till ICA MAXI och köpte massa mums samt ingredienser för att laga en pasta a la Bellesa/Hangover meal.

- Pasta penne tricolore.
- Köttfärs med champinjoner, lök, majs, coktailtomater i Dolmios pastasås - extra vitlök.
- Sallad med fetaost, rödlök, tomater, gurka samt vitlökskrutonger.
- Massvis med mozzarellaost.

MAT ÄR LIVET :D Sedan tittade vi på en hel säsong av Jersey Shore samt filmen Death at a funeral. Ni som inte har sett den borde verkligen se den då VI bokstavligen satt och kissade på oss. Hahaha.Och eftersom jag är ledig i 3dagar nu så passade jag på att sova ut ordentligt idag och sedan har jag bara suttit framför TV:n och datorn samt pratat i telefon med Comhem som jag har varit så oerhört less på men då man inte har något val när det gäller att ha dem som TV-operatör så finns det inte så mycket att säga om saken förutom att man kan göra som jag gjorde idag när jag utnyttjade mina skillz med deras winback avdelning :D

Det slutade med att jag fick...
Förl 12mån m8 favoriter med inspelningsbar HDbox 1kr minus fraktkostnad på 99kr. Förl 12mån telefoni 0kr/mån. Förl och uppgradering 12mån bredband 200mbit/s till samma kostnad som jag har idag. Syskonabonnemang löpande att koppla till min andra HDbox. SLUTSATS: Fick en hel del för pengarna och gick endast upp 30kr/mån från vad jag betalar idag.

GREAT!

Kommentera inlägget här :