Sometimes, the people you think don't want to talk to you are the ones waiting for you to talk to them.

Jag har spenderat dem senaste dagarna åt att googla efter gruppaktiviteter eftersom jag fick i uppgift  att planera in en GRYM och annorlunda afterwork för våra team. Jag tänkte dela med mig till er utav dem alternativen som jag har kommit fram till då jag vet att man har brist "fantasi" under vinterhalvåret vilket leder till att man väljer att gå i idé istället för att hitta på roliga saker som följande...

Laserfortet - som att vara med på Fångarna på fortet. På det nybyggda Arosfortet ska man på tid samla ihop poäng i de olika äventyrscellerna genom att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, hitta knappar, ducka laserstrålar, göra inbrott i kassavalv.  I varje cell finns ett eller flera problem och utmaningar som man löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-4 personer.


 
Hemsida: http://www.laserfortet.se

Laserdome - Utmana dina kollegor/vänner.

Hemsida: http://s.laserdome-stockholm.se

Bilbana - 30 meter lång bana med 6 spår som med enkelhet
sysselsätter grupper på upp till 24 personer åt gången.


SAMT

Simulatorracing - 
En social variant på go-cart med väldigt hög realism och där man undviker svettiga overaller och hjälmar. Dessa simulatorer tillhör de mest avancerade som finns på marknaden och är på samma nivå som de simulatorer som Formel 1-stallen använder utav för simulering. De rörliga simulatorerna är så kraftfulla att de kan utsätta dig för 2Gs kraft vid inbromsningar, kurvor och vid acceleration.


Hemsida:
www.ballbreaker.se

Relaxavdelning - Relax-avdelning med bubbelpool, ångbastu, kallbad på 5-10 grader, duschar och omklädningsrum för damer och herrar. Här finns även en mysig soffgrupp, en lång väggsoffa och en storbilds-TV för sport, presentation eller varför inte något musikprogram.


Hemsida: www.ballbreaker.se

Paintball inomhus - Nu har Phazerball kommit till Sverige! Denna form av inomhuspaintball är helt överlägsen: återanvändningsbara bollar! Betyder att du kan skjuta hur mycket du vill utan extra kostnad, träffar registreras direkt och digitalt på dataskärm. Att skjuta dessa färgade/fluorecerande bollar och att dator i stället för färgklick indikerar träff, betyder inte bara att du kan skjuta obegränsat, det betyder också att du slipper allt färgkladd från väggar och golv som annars är vanligt förekommande i paintballhallar.


Hemsida:
http://www.actioncenter.se

Quadrunners utomhus - Tävla med häftiga fyrhjuliga motorcycklar på vardera 300 kb. Man kör dessa mot varandraStockholms häftigaste bana.


Hemsida: http://www.actioncenter.se


Hoppas ni hittar något som faller er i smaken :D

Kommentarer :

#1: Annie

Nannie vill oxå följa med :(

skriven

Kommentera inlägget här :