Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.

Tack alla fina som har hört av sig idag. Allting har gått superbra och jag mår bättre än vad jag hade tänkt mig. Ligger i sängen tillsammans med min andra halva. Morfin is the shizzle säger jag bara. Bästa mams kom precis hit med McDonalds, NJAOM. Nu ska vi fortsätta titta på TV för att sedan däcka stenhårt. Nightynighty mina kära läsare!

Kommentarer :

#1: claudia

Hoppas att du mår bra! :)

skriven
#2: Danni

Krya på dig! =)

skriven
#3: J

Tänker på dig!

skriven
#4: Annie

Älskar dig!!! <3

skriven
#5: Anonym

Hoppas du mår bra och att de gick bra me allt i operationen!!! Sköt om dig :)

skriven
#6: D

Tack så mycket för era kommentarer ni fina peeps :) allt är bra med mig... :)

skriven
#7: jamila

men snälla är super nyfiken nu...speciellt eftersom jag själv funderar på att göra en operation. kan du inte avslöja liiiite? är det ett skönhetsingrepp? hmm jag själv gissar att det är den typen av operation som har ett namn som börjar på R*n**s* ( den kirurgiska beteckningen )

skriven
#8: D

Hey Jamila. Haha jag förstår det, är nog fler än du som är det... dock av andra anledningar I guess :) jag kommer skriva om det i bloggen när jag är lite piggare och har tid så håll utkik, annars kan du maila mig om du har några frågor :D det är iaf ett skönhets/hälso ingrepp kan man säga :) vad funderar du på att göra för operation? :D

skriven
#9: Anonym

Jag funderar på att göra näsan, dels för att jag hatar formen på den, men dels också för att jag har problem med den :( jämt täppt, rinner jämt, kan knappt andas ibland när jag sover :( struligt bara..bara så jäklla dyrt här i Sverige, bara för dom är dyra betyder ju inte de att dom är bra lixom...kag litar minst lika mycke på thailändska tex då dom utför mer operationer per dag..dom lär ju va duktigare och ha bredare erfarenhet.. men fråga hur mycke ditt ingrepp gick loss på?

skriven
#10: D

Jag förstår... men varför bokar du inte in en konsultationstid hos läkaren och ber dem undersöka din näsa för att se om du kan få det "gratis" med tanke på att du har problem med andningen osv samtidigt som dem kanske kan ändra "formen" i samma veva? Jag har en vän som fick göra det?! Ja... det är ju inte billigt med operationer i Sverige och det är precis som du säger bara för att det är dyrt behöver det inte betyda att dem är bra MEN jag måste säga att jag aldrig skulle våga operera mig utomlands. Tänk alla komplikationer som kan uppstå osv... Här har du iallafall försäkringar osv om något skulle hända. Och en näsoperation är inget litet ingrepp precis... Kostar mellan 17-28 här. Shit... på tal om det så "hörde" jag faktiskt hur dem opererade någons näsa imorse. Dem typ "hammrade" hans näsa... rös bara av att höra ljudet. Mitt gick på ca 30 :) och det var det värt!

skriven
#11: Gretell

Espero que te sientas mejor Dana y que todo aya ido bien :) ta hand om dig :) kram

skriven
#12: D

Hola Gretell :) gracias por escribirme :) si todo salio super bien un poquito de dolor pero nada del otro mundo :) Espero q tu tambien estes bien, beso.

skriven

Kommentera inlägget här :