Whenever I feel weak, I'll remember those who make me strong. And whenever I start to doubt myself, I'll remember those who believe in me.

Bloggtorka?! Dagens nyttiga lunch/middag :) Idag har jag varit ledig... och imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen för att därefter åka hem till mams för att fira paps :) Hoppas ni har haft en trevlig dag peeps <3

Kommentarer :

#1: Anonym

gryymt citat! sant! haha:)

äter grill nuu.yeeeaaah! aahah.från alvik,as gott.

hmhm vart äter du grek mat? sånna där kolgrill/fastfood grejer e skit.. tycker jag ialf. det är syrianer som gör maten, blir inte lika bra;) mohahahha.souvlaki o tzatziki e dock bra grejer.

skriven
#2: Anonym

Ser mumsig ut!! Har två frågor till dig.. Hoppas på att du har tid/lust att svara. 1. Vartifrån får du dina rubriker? 2. Hur får du bilderna i inläggen att bli som de i detta inlägg? Ta hand om dig :)

skriven
#3: D

Ja :) det var det också... dock hamnade jag på akuten inatt pga att jag åt dem två måltiderna för tätt inpå varandra :( Jag svarar mer än gärna på dina frågor... är det något mer du vill veta så fråga på :) Svar 1: Vissa rubriker kommer jag på själv om nätterna, vissa är stycken ur låtar och vissa är från www.searchquotes.com :) Svar 2: Om jag bloggar via mobilen använder jag en app som heter Pic Collage och via datorn gör jag collagen på ett program som heter Picasa 3 som man kan ladda ner via google :) hoppas du blev nöjd med svaren!

skriven
#4: Anonym

Men ursh stackare!! Hoppas du mår bättre. Tack så jätte mycket för svaren. Du är alltid lika trevlig och hjälpsam! blir extra kul att läsa din blogg :D ha en trevlig fredag!

skriven
#5: D

Jaaa :( jag vet! Jag mår lite bättre nu iallafall... Tack som frågar! Det var så lite så :) tveka inte att fråga om det är något mer du vill veta! Tack så mycket :D Desamma!

skriven

Kommentera inlägget här :