Games will be played, hearts will be broken, tears will fall, people will change and rumors will be spread... but life will ALWAYS go on.


Ni som har följt min blogg sedan start kanske minns att jag brukade ha lösnaglar hela tiden i somras... tills att jag fick nog och bestämde mig för att spara ut mina egna naglar. Om jag ska vara ärlig så har det ej varit lätt då naglarna blir oerhört förstörda oavsett vilket material (gelé/akryl) man än använder... men jag har äntligen lyckats.

Dem första månaderna som jag försökte spara ut dem så gick dem av så fort dem hade växt ut någon millimeter men sedan började jag måla och fila dem en gång i veckan för att hålla dem fräscha/starka... och titta resultatet :D

Ingenting är omöjligt! 

Kommentarer :

#1: Anonym

Hej! Använde du något medel på naglarna så att dem växte? Och har du något nagellack på bilden, isåfall vilket? Det ser jätte fräscht ut!

skriven
#2: D

Anonym: Nej... Inget speciellt bara målade och filade dem en gång i veckan men jag vet att det ska finnas "förstärkande" nagellack för att få dem att bli hårda o inte gå av och att växa snabbare men minns inte vad dem heter. Hahaha... har faktiskt bara använt mig utav HM:s egna "french manicure set".. den rosa och glansiga genomskinliga :) Tack!

skriven

Kommentera inlägget här :