When your ex says 'you'll never find anyone like me' reply 'that's the point'.Det blev som sagt Mango Temptation och Amber Romance eftersom Love Spell var slut på lager. Jag fick dessutom ytterligare ett tips från en läsare om en annan sida där dem hade 30% rabatt så jag passade på att klicka hem Pure Seduction samt ögonfransfärg/ögonbrynsfärg i brunsvart/svart :)

Idag åkte jag och köpte hårfärg under mitt split-pass för att bli brunett. Påväg hem krockade vi med bilen. Kvinnor ska verkligen ej köra bil. Idioten tvärbromsade i sista sekund när det var gult ljus och hamnade 2m framför stopplinjen. BAM... och vi körde på henne bakifrån så att hennes parkeringslampa gick sönder. Hon klev ur bilen och började be om ersättning för lampan som gått sönder när vi står mitt i korsningen med ett tiotal bilar bakom oss. Jag informerade henne om att hon inte skulle få en enda krona då hon för det första stod 2m framför stopplinjen när man ska stanna i god tid INNAN stopplinjen samt att hon tvärbromsade i sista sekund vid gult ljus och på så sätt fick oss att tro att hon skulle fortsätta att köra rakt fram. Egentligen är det föraren bakom som bär skulden (i detta fall vi) men jag vägrade ge mig just pga ovanstående. Eftersom hon inte ville att vi skulle blanda in polisen då hon antagligen inte hade någon försäkring eller dylikt så åkte hon iväg tillsist utan en enda krona och en trasig parkeringslampa.

Ingen skada skedd.

Kommentarer :

#1: Nathil

Bra där! Hoppas det gick okej och att du inte blev allt för chockad av krocken! Behöver ju inte vara en stor krock för att det ska påverka en psykiskt!Men hur ljus kunde du bli på ett frisör besök? Jag ringde till min frisör och de trodde jag kunde bli så ljus jag ville bli på 2-3 besök... :/

skriven

Kommentera inlägget här :