Before you assume, learn. Before you judge, understand. Before you hurt, feel. Before you say, think.Eftersom jag har fått en del kommentarer tidigare angående den röda hårfärgen som jag hade förut... och hur jag fått till den färgen så tänkte jag passa på att göra ett inlägg nu och förklara för er hur ni kan få till en liknande färg själva. Jag har även färgat håret rött på vännerjag vet att denna "metod" funkar för er som har svart/brunt hår innan. Observera dock att det är en annan process om du har ljusbrunt/blont hår innan.

Först applicerar man den blonda färgen på bilden i hela håret ca 10-15min (20-30min om du har kolsvart hår). Observera att denna process sliter något på håret vilket resulterar i att du kan få klippa håret någon cm men som man brukar säga... vill man bli fin får man lida pin?!

Detta görs främst för att ljusa upp håret någon nyans innan man applicerar den röda färgen för att undvika att få ett "svartrött/brunrött" resultat. När ni sköljt ut den blonda färgen, handdukstorka håret ordentligt för att sedan applicera den röda färgen (vilken som helst utav ovanstående röda nyanser fungerar) och låt det vara i ca 20-30min för att uppnå bästa resultat.


Voilaaa :) lätt som en plätt!

BTW... tänk på att rött hår tvättas ur väldigt snabbt vilket innebär att ni kan behöva färga håret en gång varannan vecka och köpa inpackningar med röda pigment för att behålla glansen i färgen! 

Kommentarer :

#1: Nathil

Tack=) Haha jag stod och tänkte ta den färgen men det är ju blekning ;) tog en annan färgning och fick knappt håret ljusare, liiiite grann bara och sen la jag in syoss! Lite rödare nu!funderar på att bli lite ljusare till sommaren =) Haha har hamnat i någon sjuk färga håret färg! Blir gaaalen...Gick du från rött till ljusbrunt ? Gjorde du det själv eller hos frissan ? =) Måste ju vara ett himla projekt annars

skriven

Kommentera inlägget här :