If a girl ever steals your man, there's no better revenge than letting her keep him. Real men...can't be stolen.


Jag har tunna och glesa ögonfransar som dessutom är gråa i färgen vilket gör att dem knappt syns utan smink och eftersom jag inte tycker om att böja dem då det förstör deras naturliga böj eller färgar dem med ögonfransfärg så ser dem väldigt korta ut med tanke på att dem som sagt... knappt syns.

Jag har dock hittat en "metod" som får dem att böja sig rejält... utan ögonfransböjare och det är genom att applicera ögonbrynsfix (den från HM funkar bra) och låta den torka in ca 30sekunder innan man applicerar mascara. Den underlättar så att fransarna inte klumpar sig och får dem att se längre ut i samband med mascara appliceringen.

OBS! Det finns även en bättre... dyrare variant, från KISS.

Ni får dock ursäkta ovanstående bilder då jag hade en allmänt dålig "ögonfrans-dag" hahaha men testa själva och skåda skillnaden :) Jag blandar Maybeline The Colossal Volum' Express Cateyes mascara och Lancome Hypnose Precious Cells... dem funkar bäst för mig!  

Kommentarer :

#1: Danni

De här ska ja verkligen testa mina ögonfransar klumpar sig jämt! Fyller du i dina ögonbryn ngt? Skit fin form!

skriven
#2: Anonym

Hur mycke kostar den där fix från hm? Tror du det funkar med min egen mascara eller måste det vara exakt dem du använder?

skriven
#3: D

Danni: Ja, gör det :D Jag brukar göra det ibland när jag ska ut och festa och så men inte till vardags... på bilden hade jag inte fyllt i dem iallafall :) Tack så mycket!Anonym: Den kostar typ 49,50 eller 59,50kr. Jag tror nog det funkar med vilken mascara som helst så länge den är bra hehehe :)

skriven

Kommentera inlägget här :