Happy Valentines Day to all the lovers out there. If you have something good, keep it and cherish it.

Jag har alltid kritiserat Spaniens arbetstider då jag anser att det är värdelöst att ta en "siesta" mitt på dagen för att sedan gå tillbaka till jobbet igen istället för att bara köra ett 8timmars pass i sträck och sedan gå hem och vara ledig resten av dagen istället för - mitt på dagen.

Denna vecka och nästa kör jag split-pass vilket innebär att jag kommer att ha arbetstiderna 9-12 och 17-22 och jag måste erkänna att det är THE SHIZZLE... nu hinner jag göra allt som jag inte hinner med i vanliga fall.

Med andra ord... jag tar tillbaka tidigare yttranden kring Spaniens arbetstider.GLAD ALLA HJÄRTANS DAG KÄRA LÄSARE <3
Idag är det kärlekens dag vilket innebär att man bör visa extra kärlek och omtanke till sina nära och kära. Alla hjärtans dag handlar alltså inte enbart om att visa sin kärlek för sin partner utan även för familj och vänner!Och på tal om något som gett mig framtid lärdom...
Häromdagen träffade jag en gammal vän som jag inte pratat med - på över ett år. Vi pratade ut om alla missförstånd som har skett under detta år och bestämde oss för att lägga det bakom oss. Det kändes oerhört bra då detta var/är en väldigt nära vän till mig och jag är glad att vi rensade luften mellan oss <3 

Efter detta har jag lärt mig att ta tag i mina problem när dem uppstår istället för att låta dem rinna ut i sanden. Brist på kommunikation är den främsta anledningen till att missförstånd ens uppstår från första början. Tur att man inte är mer än mänsklig... och att människan - lär sig utav sina misstag. Underbart!

Kommentarer :

#1: Claudia

Har du fått klänningarna från melba.se? Funderar på att köpa den leoparmönstrade långklänning inför ett bröllop den 29e, men undrar hur de är i stl?

skriven
#2: K!

<3!!!

skriven
#3: D

<3 finiiis!

skriven

Kommentera inlägget här :