If it hurts that some people prefer me before you... Honestly... I'm sorry, but I don't give a fuck?!

Igår slutade jag tidigt och åkte hem till mams för att få hjälp med att byta ut min tejp på brösten då man måste byta ut den en gång i veckan under ca 1-2månader för att uppnå bästa resultat. Det här var första gången jag såg mina ärr ordentligt och jag måste säga att jag är jättenöjd. Jag var rädd för att jag skulle få breda och mörka ärr men dem syns knappt... och det har bara gått någon vecka?! Tackar gud för att jag har bra läkhud.


Nu sitter jag äntligen på jobbet... och anledningen till att jag säger äntligen är för att jag klev upp i god tid för en gångs skull för att komma I TID då jag visste att vi behövde tanka innan jobbet idag. När vi hade tankat klart och skulle gå in för att dra kortet blev det - Medges EJ. Hahaha... pinsamt?! Och eftersom jag inte hade något annat kort med mig så fick jag lämna in mig själv"PANT" medans min bästa åkte hem för att hämta det andra kortet.


Imorgon och på Fredag är jag ledig men jag måste trots detta åka in till jobbet för att presentera den vinnande teamaktiviteten på mötet som ska hållas då. Och senare på kvällen blir det vin/kackel med halvis och Natalja hemma hos mig... myspys <3

Kommentarer :

#1: Anonym

hur fixade du din hårfärg som du har nu? skit fin! jag har svart hår och vill får ljusbrunt, som dig typ, hur ska jag gå tillväga? har färgat håret svart två gånger.. har mörkmörkbrunt egentligen

skriven
#2: Anonym

Vem har färgat ditt hår sådär? skit snyggt, exakt sån färg vill jag ha :(

skriven
#3: D

Anonym 1: Tack så mycket :) Jag hade rött hår innan vilket var oerhört svårt att få bort... men det går om man har tålamod :) Jag gick till frisören första gången för att få bort dem flesta "röda pigmenten" men annars har jag färgat det själv efter det :) Vad har du för hårfärg just nu? Blir lättare att ge dig tips då!Anonym 2: Tack så mycket! Jag drar alltid ut slingor först och SEDAN lägger jag i en askblond färg som är mer "guldig" ena månaden för att sedan lägga i en mer "askig" askblond färg månaden därpå... och kör så varannan månad. På så sätt får jag aldrig för guldig/askig ton på håret.Jag har aldrig haft "svart" hår så vet inte hur "svårt" det är att få bort men jag hade nog börjat med att slinga det varje månad för att "ljusa" upp det och sedan lägga i en "askblond" helfärg (ex.. LOREAL Helsinki 10.1 askblond) för att få bort alla "oranga" skiftningar som kommer uppstå då du har "svart" hår. Hursom... måste du ha tålamod då du inte kommer uppnå denna färg på "första försöket" om du färgar hemma i annat fall kan jag rekommendera en bra frisör som kan hjälpa dig en bit på vägen - att få bort det svarta... iallafall :)

skriven
#4: Anonym

Tack för alla tips!! Vilken frisör? :D och visst borde jag avfärga först?

skriven
#5: Kate

Hej! Jag vill bara tipsa dig då jag själv gjort en förminskning. Dels för att min rygg gjorde katastrofont mest hela tiden och för att jag faktiskt inte trivdes med stora bröst till liten kropp.Alla läkare säger olika, men du får tänka, hellre tips av folk som gjort operationen o själv bär på resultatet än läkarna som bara säger för att "så säger dom till alla".Ang. tejp, det är bäst att ha det 6-12 månader (iaf till o från) varför? Jo för trots att ärren är fina så är dom ändå utstående. Tejpen hjälper att platta till dom. Byt tejp 1ggr/vecka + vid behov och tvätta med endast vatten o tvål (inge natriumklorid osv). Man kan lätt få infektioner, men det fick dock inte jag.Och använd sportbhn när det är dags för den, för bygeln på bhn kan också tyvärr ge sår.. Ansträng dig inte så mycket nu i början. En bröstförminskning är inte ett så litet ingrepp men ok inte megastort heller.Lycka till!

skriven
#6: D

Anonym: Nemas problemas :) frisören som jag gick till första gången för att få bort dem flesta "röda pigmenten". Han kan nog ljusa upp ditt svarta hår, iallafall få bort det mesta "mörka"... dock kommer det nog ta 2-3 gånger till efter det tills du uppnår ett ljusbrunt resultat som jag har på bilden men det är bara att dra ut slingor med POLY BLONDE slingpaketen själv (eller be någon göra det åt dig) och sedan lägga i LOREAL askfärgen i hela håret när du tvättat ur slingorna. Jag skulle inte rekommendera avfärgning då det sliter på håret oerhört mycket... då är det bättre att ha tålamod och slinga upp det ljusare. Bor du i Stockholm?

skriven
#7: D

Kate: Tack för ditt inlägg och dina tips! Jag tar absolut hellre emot tips från någon som "bär på resultatet" som du själv säger än en kirurg som inte ens gått igenom operationen själv. Hahaha.Jag ska absolut forsätta med att tejpa ärren så länge jag kan, iallafall dessa månader nu fram tills sommaren då det är dags att ta fram bikinin :)Och Sport BH är det bästa som har hänt mig, så jävla bekvämt så den kommer få vara med ett bra tag framöver och även när den ej behövs längre.Det enda jobbiga är... som du säger, att man ej får anstränga sig på ett bra tag framöver. Jag börjar redan få panik över att inte kunna gå och gymma :(Tack återigen :Dskriven
#8: Anonym

fin sminkning:) jaa, precis. hur känner du till stället?lindhagen..

vart bor du? o hur gammal?:)varifrån är du?haha

skriven

Kommentera inlägget här :