Everyone may not be good, but there's always something good in everyone. Never judge anyone shortly because every saint has a past and every sinner has a future.Beslutsångest.
Jag har hittat en hemsida där man kan beställa dessa gudomliga dofter från Victoria's Secret men har svårt att bestämma mig för vilka jag ska klicka hem. Vet NI några som luktar gott som ni skulle vilja rekommendera? Det är så himla många...

Love Spell
Mango Temptation
Pear Glace
Ravishing Love
Secret Charm
Vanilla Lace
Endless Love
Forever Blushing
Sheer Love
Amber Romance
Strawberry & Champagne
Coconut Passion
Wild Scarlet
Lost In Fantasy


Tack för alla tips! Det blev Mango Temptation som Mickis och Annie tipsade om och Amber RomanceLove Spell som Gretell tipsade om och som jag egentligen ville ha helst utav alla... var slut. Just my luck!

...och för Claudia och er andra som också vill beställa hem dessa gudomliga dofter... klicka här :)

Kommentarer :

#1: Kassandra

http://www.facebook.com/events/273851302660400/?notif_t=event_invite;)

skriven
#2: Anonym

Strawberry champagne, love spell, mango temptation, coconut passion, vanilla lace och amber romance, om du gillar söta dofter!!!

skriven
#3: mickis

Mango temptation köpte jag första gången nu i NY, den lukta fett gott! och älskar endless love som jag också testa nu första gången, annars har jag alltid pure seduction =))

skriven
#4: gretell

Hej Danna själv har jag Lovespell och jag tycker om den jätte mycket det luktar typ godis, jätte fräsh. Brukar få massor med

Komplimanger om hur god jag luktar . Annars har jag haft echanted appel och funderar på att köpa den där coconut. Kan àa fräsh till sommaren :) puss gretell

skriven
#5: D

Kassandra: Tack bästa! Synd bara att jag jobbar då och inte kan gå dit annars hade jag lätt gått!Anonym: Tack så mycket... fan va svårt det är önskar att jag kunde få lukta på dem själv haha!Mickis: Jag kan tänka mig att Mango temptation luktar fett gott och exotiskt! Jag hittade inte pure seduction, den verkade vara rankad som bästsäljare :( så den var nog slut!Gretell: Hello :D Lovespell är faktiskt en utav dem som jag funderar på att köpa hahaha mest pga namnet :P och nu när du säger att den luktar godis... njaooom! Jag kan tänka mig att coconut passion är bruuutalt god nu till sommaren!!!

skriven
#6: claudia

Vad är det får sida man kan köpa dem ifrån? Blir själv sugen på att skaffa några :) besitos

skriven
#7: nathallie

www.doftochsmink.se är billigare! :)Jag har coconut, mango,pureseduction :D luktar as gott.Lovespell & vanilla luktar också gott, päron med :)

skriven
#8: D

Nathalie: Tack för ditt tips! Beställde Pure Seduction nu därifrån för 104kr som tydligen ska vara storsäljaren men love spell var tyvärr slut där också :( haha köpte även ögonfrans/brynsfärg i svart och brunt för 66,50kr/st ord pris 95kr/st haha niiice kap! Tack återigen :D varför kommer man inte in på din blogg?

skriven
#9: Nathalie

Ingenfara!! :D tror detta är billigaste hemsidan som finns med mist i Sverige, beställde från bekkas.se innan jag hittade denna deras kostar 129 hoho. Ska också kolla in sidan mer har inte hunnit göra det ännu :) jag har lösen på bloggen haha.. Kan inboxa dig på fb, jag är Atousas vän ;)

skriven

Kommentera inlägget här :