In all honesty I think that Im afraid of being happy. Because whenever I get too happy, something bad always happens.

ÅH! Idag kom bästa Alexandra förbi jobbet och överraskade mig med en present. Först när hon kom in såg hon helt allvarlig ut och sa att hon behövde prata med mig. Jag fick panik och trodde att det hade hänt något men när vi gick in i ett rum för att prata så tog hon fram en omslagen present.
 


Jag förstod ingenting? Jag läste "brevet" och började skratta och frågade vad hon hade hittat på nu då, hahaha. När jag öppnade den såg jag att det var jackan som jag hade lagt upp på bloggen häromdagen som hon lurat mig att en utav hennes kompisar köpt och tyckt var jätteful i verkligheten vilket ledde till att jag aldrig beställde den själv.

Underbara Alexandra <3

image description
(Färgen är som på inlägget nedanför i verkligheten)

Nobody said it was going to be easy.

A good life is when you smile often, dream big, laugh a lot and realize how blessed you are for what you have.

Split-pass idag... sedan mötte jag upp Tacita vid Centrum för att köpa hårfärg och åka hem till mig för att påbörja en Extreme Makeover på hennes hår. Vi började med att kapa av allt det slitna - vilket blev ca 10cm och sedan applicerade vi hårfärgen på utväxten och sist på topparna. Chokladbrun fick hon bli. När vi hade sköljt ur färgen, fönade och plattade vi håret för att sedan klippa det ytterligare någon centimeter. Resultatet blev.. freshfresh.


Jag passade dessutom på att duscha mitt eget hår, föna och platta det... inför morgondagens AW. Sedan gjorde jag i ordning lunch och när jag var mätt och belåten satte jag mig på soffan och målade naglarna i lugn och ro. När jag kom tillbaka till jobbet var det kalabalik... men som tur var hade jag världens roligaste kund född 1925 som förgyllde min dag hahaha.

Sometimes, the people who are thousands of miles away from you, can make you feel better than the people right beside you.

People who hate you are just your confused admirers. They cant figure out the reason why everyone loves you.

Min broder från en annan moder och min bästa chefViasat Sales Awards :)


Split-pass idag igen... och imorgon. Under min lediga tid åkte jag hem och åt lunch med min bästa och sedan kom mams över och hjälpte mig storstäda. Nu är det skinande rent inför helgen. Sedan åkte vi och hämtade ut några paket samt returnerade några plagg som ej motsvarade förväntningarna/var i fel storlek. När jag kom till jobbet fick jag en överrasknings-matlåda utav en kollega som hon lagat med kärlek. 

Bääästa
:D

Lax i ugn, toppad med fetaostskivor. Räfflad, stekt potatis och wokade grönsaker.
Turkisk
yoghurtsås med rödlök, purjolök och citron. NJAOM!

There are friends, there is family and then there are friends that become family.


Semlor at work ATM med bästa Alexandra :)

When your ex says 'you'll never find anyone like me' reply 'that's the point'.Det blev som sagt Mango Temptation och Amber Romance eftersom Love Spell var slut på lager. Jag fick dessutom ytterligare ett tips från en läsare om en annan sida där dem hade 30% rabatt så jag passade på att klicka hem Pure Seduction samt ögonfransfärg/ögonbrynsfärg i brunsvart/svart :)

Idag åkte jag och köpte hårfärg under mitt split-pass för att bli brunett. Påväg hem krockade vi med bilen. Kvinnor ska verkligen ej köra bil. Idioten tvärbromsade i sista sekund när det var gult ljus och hamnade 2m framför stopplinjen. BAM... och vi körde på henne bakifrån så att hennes parkeringslampa gick sönder. Hon klev ur bilen och började be om ersättning för lampan som gått sönder när vi står mitt i korsningen med ett tiotal bilar bakom oss. Jag informerade henne om att hon inte skulle få en enda krona då hon för det första stod 2m framför stopplinjen när man ska stanna i god tid INNAN stopplinjen samt att hon tvärbromsade i sista sekund vid gult ljus och på så sätt fick oss att tro att hon skulle fortsätta att köra rakt fram. Egentligen är det föraren bakom som bär skulden (i detta fall vi) men jag vägrade ge mig just pga ovanstående. Eftersom hon inte ville att vi skulle blanda in polisen då hon antagligen inte hade någon försäkring eller dylikt så åkte hon iväg tillsist utan en enda krona och en trasig parkeringslampa.

Ingen skada skedd.

Everyone may not be good, but there's always something good in everyone. Never judge anyone shortly because every saint has a past and every sinner has a future.Beslutsångest.
Jag har hittat en hemsida där man kan beställa dessa gudomliga dofter från Victoria's Secret men har svårt att bestämma mig för vilka jag ska klicka hem. Vet NI några som luktar gott som ni skulle vilja rekommendera? Det är så himla många...

Love Spell
Mango Temptation
Pear Glace
Ravishing Love
Secret Charm
Vanilla Lace
Endless Love
Forever Blushing
Sheer Love
Amber Romance
Strawberry & Champagne
Coconut Passion
Wild Scarlet
Lost In Fantasy


Tack för alla tips! Det blev Mango Temptation som Mickis och Annie tipsade om och Amber RomanceLove Spell som Gretell tipsade om och som jag egentligen ville ha helst utav alla... var slut. Just my luck!

...och för Claudia och er andra som också vill beställa hem dessa gudomliga dofter... klicka här :)

I wish life was a remote. Play the easy times. Pause the good times. Fast forward the bullshit. Rewind the memories.

I skrivandes stund tittar jag på The BodyguardTV3 och fäller en tår åt denna vackra scen och låt som är en utav mina favoriter.

Må hon vila i frid,
vackra kvinna.

If a girl ever steals your man, there's no better revenge than letting her keep him. Real men...can't be stolen.


Jag har tunna och glesa ögonfransar som dessutom är gråa i färgen vilket gör att dem knappt syns utan smink och eftersom jag inte tycker om att böja dem då det förstör deras naturliga böj eller färgar dem med ögonfransfärg så ser dem väldigt korta ut med tanke på att dem som sagt... knappt syns.

Jag har dock hittat en "metod" som får dem att böja sig rejält... utan ögonfransböjare och det är genom att applicera ögonbrynsfix (den från HM funkar bra) och låta den torka in ca 30sekunder innan man applicerar mascara. Den underlättar så att fransarna inte klumpar sig och får dem att se längre ut i samband med mascara appliceringen.

OBS! Det finns även en bättre... dyrare variant, från KISS.

Ni får dock ursäkta ovanstående bilder då jag hade en allmänt dålig "ögonfrans-dag" hahaha men testa själva och skåda skillnaden :) Jag blandar Maybeline The Colossal Volum' Express Cateyes mascara och Lancome Hypnose Precious Cells... dem funkar bäst för mig!  

Before you assume, learn. Before you judge, understand. Before you hurt, feel. Before you say, think.Eftersom jag har fått en del kommentarer tidigare angående den röda hårfärgen som jag hade förut... och hur jag fått till den färgen så tänkte jag passa på att göra ett inlägg nu och förklara för er hur ni kan få till en liknande färg själva. Jag har även färgat håret rött på vännerjag vet att denna "metod" funkar för er som har svart/brunt hår innan. Observera dock att det är en annan process om du har ljusbrunt/blont hår innan.

Först applicerar man den blonda färgen på bilden i hela håret ca 10-15min (20-30min om du har kolsvart hår). Observera att denna process sliter något på håret vilket resulterar i att du kan få klippa håret någon cm men som man brukar säga... vill man bli fin får man lida pin?!

Detta görs främst för att ljusa upp håret någon nyans innan man applicerar den röda färgen för att undvika att få ett "svartrött/brunrött" resultat. När ni sköljt ut den blonda färgen, handdukstorka håret ordentligt för att sedan applicera den röda färgen (vilken som helst utav ovanstående röda nyanser fungerar) och låt det vara i ca 20-30min för att uppnå bästa resultat.


Voilaaa :) lätt som en plätt!

BTW... tänk på att rött hår tvättas ur väldigt snabbt vilket innebär att ni kan behöva färga håret en gång varannan vecka och köpa inpackningar med röda pigment för att behålla glansen i färgen! 

Most people end up cheating because they're paying more attention to what they're missing, rather than what they have.

Finally friday... och jag har redan slutat så nu ska jag iväg till mams och äta middag. Dagarna som har gått har spenderats åt att jobba split-pass och under timmarna mellan passen har jag åkt hem och vilat, städat, förberett maten inför kvällen, duschat, hämtat ut paket och umgåtts med min bästa.

Dem flesta hemsidor har dessutom SLUT-REA just nu vilket innebär att jag har klickat hem så mycket fina plagg till nedsatt pris under denna lediga tid... att jag har ont i fingrarna. Det bästa utav allt är att det inte enbart är vinter-plagg på rean utan även vår/sommar-plagg. Nu är det dock bara att invänta värmen...

Live every moment, laugh every day, love beyond words.

My prettypretty...

Happy Valentines Day to all the lovers out there. If you have something good, keep it and cherish it.

Jag har alltid kritiserat Spaniens arbetstider då jag anser att det är värdelöst att ta en "siesta" mitt på dagen för att sedan gå tillbaka till jobbet igen istället för att bara köra ett 8timmars pass i sträck och sedan gå hem och vara ledig resten av dagen istället för - mitt på dagen.

Denna vecka och nästa kör jag split-pass vilket innebär att jag kommer att ha arbetstiderna 9-12 och 17-22 och jag måste erkänna att det är THE SHIZZLE... nu hinner jag göra allt som jag inte hinner med i vanliga fall.

Med andra ord... jag tar tillbaka tidigare yttranden kring Spaniens arbetstider.GLAD ALLA HJÄRTANS DAG KÄRA LÄSARE <3
Idag är det kärlekens dag vilket innebär att man bör visa extra kärlek och omtanke till sina nära och kära. Alla hjärtans dag handlar alltså inte enbart om att visa sin kärlek för sin partner utan även för familj och vänner!Och på tal om något som gett mig framtid lärdom...
Häromdagen träffade jag en gammal vän som jag inte pratat med - på över ett år. Vi pratade ut om alla missförstånd som har skett under detta år och bestämde oss för att lägga det bakom oss. Det kändes oerhört bra då detta var/är en väldigt nära vän till mig och jag är glad att vi rensade luften mellan oss <3 

Efter detta har jag lärt mig att ta tag i mina problem när dem uppstår istället för att låta dem rinna ut i sanden. Brist på kommunikation är den främsta anledningen till att missförstånd ens uppstår från första början. Tur att man inte är mer än mänsklig... och att människan - lär sig utav sina misstag. Underbart!

Nothing in this world is handed to you. You have to go out and get it. Nobody said it would be easy but hard work always pays off.

Uppdaterar mer imorgon... under tiden får ni underhålla er med denna bild. Fokusera på den röda pricken på hennes näsa under 30sekunder och titta sedan på en vägg samtidigt som du blinkar med ögonen.

I hope life treats you kind... and I hope you have all you've dreamed of. And I wish to you, joy and happiness. But above all this, I wish you love.


R.I.P Whitney Houston.

A life spent making mistakes is not only more honorable but more useful than a life spent in doing nothing.

Long way 2 go... I know
Hursom... har Nelly REA ATM! Lucky me :D

In life, you're going to be left out, talked about, lied to and used. But you have to decide who's worth your tears and who's not.

CUBAMIX :)


Överraskningfest för mig när jag fyllde 22år :)


På "mini-semester" med familjen i Trinidad :)


Min pappa :)


<3


Min systers fotosession :)


Tacita gamar cubansk mat :)


Mina papis :)


Hotellet i Trinidad :)


Keilo som liten :)


Syster och Yorelis väntar på pizza :)


Tacita doppar fötterna :)


<3


Storstekaren :)


Turturduvorna i Guanabo :)


<3


Trinidad :)


En utekväll på "El Tunel" med kusinvitamin :)


En dag på stranden i Guanabo :)


Min halvsyster, pappa, jag och Lazaro i Varadero :)


Jag och min halvsysters lilla kusin :)


Roadtrip med slitna gänget :)


"Klubb-beefen" :)


Tacita och Jag i Guanabo :)


En utekväll med min andra kusinvitamin från Miami :)


Biljardkväll på La Marina :)


Jag utanför "El Tunel" :)


Fructis schampoo-reklam :)


Tacita badar i ösregnet :)


Varadero :)


Bästa vännerna, fulla och glada :)


Syster, paps och mams i Varadero :)


Paps och Yorelis, bröderna bus :)


En utekväll på Capri :)


Fixar naglarna :)


Yuneisi och Tacita dansar salsa :)


Tacita promenerar på grop-gatan :)


Kramkalas :)


Mango :)


En dag utanför bion Yara :)


Min nyktra halvsyster, sjuka Tacita och fulla jag på ALI BAR :)


La Habana :)


Bakfulla gänget i Varadero :)


Lazaro och jag :)


Kvällspromenad vid solnedgången :)


Che Guevara :)


Mellanlandning i Frankfurt, njuter på donken :)


Nytvättat :)


Någon leker G :)


El Capitolio, ser ni likheten med "vita huset"? :)


Tatuerade gänget :)


Guanabo :)


Väntar på pizza :)


Vårt sovrum :)


En utekväll med hela gänget på St Johns :)


Lazaro's frisör klipper honom a la Cubastyle - ute på gatan :)


El Caballo Blanco :)


Kärleksparet vid St Johns :)


Varadero :)


Pussbilden :)


Yorelis njuter på hotellet i Trinidad :)


Trinidad :)


???


Någon leker G... igen :)


Sjöstjärnor :)

There's nothing wrong in making mistakes, what's wrong is letting it stay as a mistake without the effort of making it right.


Onlineshopping... klick klick klick!

A boy will never forget the girl he couldn't have. A girl will never forget the boy she should have had.


Dagens outfit.
- Svart baströja.
- Bruna chinos.
- Brunt midjeskärp med gulddetaljer.


Idag har vi firat min älskade paps. Bästa mams hade lagat massa god mat men jag fick knappt i mig något då jag fortfarande mår dåligt efter gårdagens incident. Paps blev överlycklig över sina presenter... Whiskey, Rom och Vinflaskor hahaha... som han firar med nu... och sänker tillsammans med min kärlek ATM. Eftersom jag är sjukskriven fram tills Söndag nu så kommer jag nog sussa kvar här utifall att gårdagens incident upprepas.


Kvinnan i mitt liv <3

Tack för att du alltid finns där för mig och ställer upp när jag behöver dig!

Pain makes you stronger. Tears makes you braver. Heartbreak makes you wiser. So thank the past... for a better future.

Bad updates... I know.
Tack för era fina ord gott folk!

Whenever I feel weak, I'll remember those who make me strong. And whenever I start to doubt myself, I'll remember those who believe in me.

Bloggtorka?! Dagens nyttiga lunch/middag :) Idag har jag varit ledig... och imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen för att därefter åka hem till mams för att fira paps :) Hoppas ni har haft en trevlig dag peeps <3

There's always, a little truth behind every "I don't know"... A little curiosity behind every "I was just wondering"... A little emotion behind every "I don't care"... A little pain behind every "It's okay"... A little love behind every "I hate you".


... and a little I need you behind every "leave me alone".

Fake friends are no different than shadows, they stick around during your brightest moments, but disappear during your darkest hours.

Idag pratade jag med min barndomsvän som berättade om hennes mors verksamhet. Hon öppnade nämligen en skönhetsklinik för ett tag sedan och det går jättebra. Det är alltid kul att höra att det går bra för andra, man blir glad för deras skull samtidigt som man inspireras till att försöka uppnå sina egna mål i livet.

Dem har massvis med laserbehandlingar som motverkar acne, pigmentfläckar, ytliga blodkärl och rynkor. Dessutom så använder dem sig utav den nya tekniken för hårborttagning - IPL. Jag kommer garanterat att prova på laserbehandlingen för ytliga blodkärl. Före och efter bilder kommer inom kort!


Klicka här för att kika på priser och behandlingar :)

A little girl seeks revenge. A real woman moves on while karma does her dirty work.

Som ni ser så har bästa Nicole återskapat min header nu, dock ville jag inte ha med någon bild denna gång då jag byter hårfärg stup i kvarten. Ni får ursäkta den dåliga uppateringen men jag har haft fullt upp med att försöka flytta min blogg till en (.se) domän då jag är oerhört trött på att man måste skriva (blogg.se) efter mitt bloggnamn. Det kommer ta ytterligare några dagar...

Jag har dessutom spenderat denna lediga dag åt att drömma mig bort till Borabora. Det är verkligen mitt drömresmål... helst av allt skulle jag vilja gifta mig där eller åka dit på smekmånad. Jag skulle hellre spendera min "bröllopsbudget" på en resa till Borabora och gifta mig med min partner där, även om det skulle innebära att vi skulle behöva gifta oss "själva"... än att slösa dem på att ha ett traditionellt "svenskt bröllop" med släkt och vänner. Det är ju trots allt ens partner man gifter sig med...


Borabora <3

Beauty isn't about having a pretty face, it's about having a pretty mind, a pretty heart, and a pretty soul.Idag har jag jobbat med dem bästa. Efter jobbet syndade vi med en drive-in på Donken. Ärligt talat... vem fan kan motstå en cheeseburgare med cheddar cheese dip i kombination med en McFlurry Daim? Hahaha.

När jag kom hem diskuterade jag & mams en idé som jag & min andra halva kommit på & vill fullfölja... & för att göra detta kommer vi att behöva hennes hjälp. Det är en idé... som ska bli verklighet för att sedan patenteras & marknadsföras. Som min mams alltid brukar säga... man förlorar inget på att försöka, snarare tvärtom.

Imorgon tjuvstartar dessutom mitt "nyttiga" liv eftersom jag inte får börja "gymma" förrens om ca 2-3 veckor pga operationen. Jag tänker skippa kolhydrater under denna tid & kombinera med en morgonpromenad till jobbet. Jag har nämligen blivit alldeles för bekväm på senare tid med att åka bil till/från jobbet, varje dag.

Kisses and hugs dear peeps!

Games will be played, hearts will be broken, tears will fall, people will change and rumors will be spread... but life will ALWAYS go on.


Ni som har följt min blogg sedan start kanske minns att jag brukade ha lösnaglar hela tiden i somras... tills att jag fick nog och bestämde mig för att spara ut mina egna naglar. Om jag ska vara ärlig så har det ej varit lätt då naglarna blir oerhört förstörda oavsett vilket material (gelé/akryl) man än använder... men jag har äntligen lyckats.

Dem första månaderna som jag försökte spara ut dem så gick dem av så fort dem hade växt ut någon millimeter men sedan började jag måla och fila dem en gång i veckan för att hålla dem fräscha/starka... och titta resultatet :D

Ingenting är omöjligt! 

If you have a good boyfriend, don't make him pay for the mistakes that other boys made.

När jag klev upp imorse mådde jag illa... vilket jag har gjort dem senaste dagarna. Jag skulle börja göra mig i ordning för jobbet men ångrade mig i sista sekund eftersom jag började känna mig spyfärdig så jag sjukanmälde mig och sussade vidare. Dagen och kvällen har spenderats åt att titta på film, äta gott och mysa.BTW... Har ni lagt märke till att min header är spårlöst försvunnen?!
Bästa Nicole ska åtgärda detta snarast.

Coming soon...

To get something you've never had you have to do something you've never done.

Home... sweet home.
If everything was easy nothing would be worth it.

Idag var jag uppe med tuppen för att storstäda. När jag var klar hoppade jag in i duschen, gjorde mig i ordning och plockade sedan upp halvis för att gå till systemet. Min bästa chef presenterade nämligen den vinnande teamaktiviteten åt mig så jag slapp åka in till jobbet idag, som planerat.

Efter systemet åkte vi vidare till Citygross för att handla inför kvällens bravader. På vägen hem plockade vi upp Natalia och åkte hem för att göra i ordning middagen. Panerad kycklingfilé fylld med fetaostcremé, ris med majs, hemmagjorda pommes, bea och avocado/rödlöks sallad. Yummieyuuums.

 
Efter middagen drack vi några glas vin, mumsade chirre/dip och kacklade om allt mellan himmel och jord. Senare på kvällen kom även Mathilda och Sthephanie förbi och joinade oss.  Droppade precis av dem... nu är det dags att sussa sött, jobb imorgon.

Favorit-i-repris - snarast!

My past is my past, it made me who I am, I have no regrets, wouldn't change a thing. I just don't live there anymore.

Jag fick en kommentar från någon som ville ha adressen till min gamla blogg för att gå in och kika. Den kommer att vara upplåst under några dagar nu för er som vill gå in och underhålla er.

Ett tips...
tryck på månaderna i sidomenyn till vänster för att få upp alla inläggen för just den månaden.


Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow, without a little rain.

Tystnaden som uppstår... när det knackar på dörren och jag kikar i titthålet och ser att det står en bafft byggarbetare på andra sidan dörren medans jag är nyvaken, har håret uppsatt i en bulle, gammalt smink och ser ut som en panda om ögonen, har en rosa morgonrock på mig och är medveten om att min lägenhet är uppochner.

Hursom... så släppte jag in denna man tillslut och skämdes för mitt liv när han gick runt och inspekterade min lägenhet med en ficklampa med tanke på att jag ej hunnit storstäda då jag fick detta oförberedda besök. Och för er som undrar varför jag fick detta besök... så var det för att dem var tvugna att besikta lägenheten inför bygget av citybanan.


Cuba :)

The best way to stand out is the stop trying to fit in. I'd rather be a square than have a circle full of fake friends.


Spanien :)

If it hurts that some people prefer me before you... Honestly... I'm sorry, but I don't give a fuck?!

Igår slutade jag tidigt och åkte hem till mams för att få hjälp med att byta ut min tejp på brösten då man måste byta ut den en gång i veckan under ca 1-2månader för att uppnå bästa resultat. Det här var första gången jag såg mina ärr ordentligt och jag måste säga att jag är jättenöjd. Jag var rädd för att jag skulle få breda och mörka ärr men dem syns knappt... och det har bara gått någon vecka?! Tackar gud för att jag har bra läkhud.


Nu sitter jag äntligen på jobbet... och anledningen till att jag säger äntligen är för att jag klev upp i god tid för en gångs skull för att komma I TID då jag visste att vi behövde tanka innan jobbet idag. När vi hade tankat klart och skulle gå in för att dra kortet blev det - Medges EJ. Hahaha... pinsamt?! Och eftersom jag inte hade något annat kort med mig så fick jag lämna in mig själv"PANT" medans min bästa åkte hem för att hämta det andra kortet.


Imorgon och på Fredag är jag ledig men jag måste trots detta åka in till jobbet för att presentera den vinnande teamaktiviteten på mötet som ska hållas då. Och senare på kvällen blir det vin/kackel med halvis och Natalja hemma hos mig... myspys <3