Worry about your character and not your reputation, because your character is who you are, and your reputation is only what people think of you.


Dagens workoutfit :)

Friends are family you choose.

Njaom... varm choklad med Marshmallows och Donuts :) Jag har precis varit och storhandlat på Citygross och snart är det dags att sätta in mina extensions, spännande :) Idag är det exakt två veckor kvar tills vi åker till Spanien, lääängtar!

Come here rude boy, boy. Can you get it up?

Idag har jag spenderat dagen åt att hitta den perfekta födelsedags presenten till min kära kusinvitamin. Inflyttningsfesten hos G var galen igår. Heta diskussioner och en överdriven fylla. Sänkte vinet, Champagnen och Bacardin som jag fick på min födelsedag så ni kan ju tänka er hur jag mår idag... Som jag förtjänar. Kvällen slutade med att jag fick en oväntad sleepover. Jag la precis en beställning på dessa fjädrar då jag ska sätta in dem själv denna gång :D

The most important thing in life is to stop saying "I wish" and start saying "I will." Consider nothing impossible, then treat possibilities as probabilities.

Hahaha... kan ni tänka er vilken PANIK jag fick när jag loggade in på min internetbank via min Iphone inatt och överraskades med: Tillgängligt belopp... 45 127kr???! Det kändes underbart! Nu sitter jag hos Mr Florida och färgar håret och när vi är klara är det dags för workiework :)

Im feeling all superhuman, you did this to me. A superhuman heart beats in me.

Idag jobbade jag 13.00-22.00 och efter jobbet fick jag skjuts av Alex och Robert, bästa.

Ni kanske inte förstår skämtet men jag måste bara citera Alex i bilen:


- Ni vet den där komikern... han som har den där terroristen på trådar.
- Ja?
- Ja alltså han har gjort en ny... han har gjort en son till honom.
- Vad menar du?
- Ja men du vet han Mohammed - I kill you, han har fått en son nu.
- Hahaha du menar väl Ahmed The Terrorist?
- Ja precis han... Mohammed, han har fått en son nu som är skit rolig.
- Hahaha Alex!!! Ahmed!!!

Om 15min klingar det på mitt konto. Jag måste erkänna att det har ekat ett bra tag där. Jag undrar verkligen vart min Oktober lön tog vägen...

Imorgon kör jag 14.00-22.00löningsdagen, kul? Nej. Innan jobbet ska jag till Mr Florida och färga mitt hårhåll gärna tummarna för att det blir perfekt.

Efter jobbet ska jag hem och sussa sött och på Lördag ska jag till min kusin och sätta in extensions.

Beauty brings hapiness and hapiness brings beauty.

Jag har fått en hel del frågor om hur jag håller mig så brun hela tiden. Självklart solar jag solarium då och då... för att vara mer exakt så kan det hända en gång i veckan/varannan vecka. Dock har jag hittat världens bästa brun-utan-sol.

Den torkar snabbt in i huden och tack vare munstycket så behöver man inte applicera den med händerna utan sprayar och väntar ca 3min tills att den torkat in. Det enda "negativa" kan dock vara att den luktar... men det får man stå ut med. Det viktigaste är att man blir brun, eller vad säger ni?

Och det här är den andra produkten som får mig att se brun ut... all day long. Bästa pudret någonsin, enligt mig. Isadora Bronzing Powder - Matte Tan nr94 är ett "matt" brunpuder utan glitter.

Det finns oftast i butik under sommaren men jag har för mig att det går att få tag på även under vintern. Det är så stort att det räcker i månader, även om man använder det flitigt.

Jag är den som tar det säkra före det osäkra och med det vill jag säga att jag praktiskt taget alltid köper samma produkter då jag inte vågar testa något nytt. Jag har alltid använt tre olika sorters mascaror genom åren men för någon månad sedan köpte jag Maybelline's Colossal Volum' Express Cat Eyes och jag har bara en sak att säga... den var GRYM!

Den klumpar inte sig vilket gör det lättare att separera fransarna samt att man inte behöver applicera 10kg mascara som vissa personer gör... eller gå runt med spindelnätsfransar. Ej okej.Om man hade kunnat ha en produkt som bästa vän så hade detta varit min. Alla kvinnor borde införskaffa sig en alldeles egen Cover All Mix från Make Up Store och bära med sig i väskan 24/7.

Det är verkligen en räddare i nöden - produkt.

I should've kissed you, I should've told you. Told you just how I feel.


Kan någon förklara för mig hur man INTE kan tycka att denna man är SEXYLICIOUS?

It's hard to trust someone the second time around after they already gave you one reason not to trust them.

Fredag ska jag gå till min nya favoritfrisör, Miguel Angel Florida. Det var han som räddade mitt hår så gott det gick när det såg ut som en risbuske efter alla mina försök till att ljusa upp det samt få bort det röda. Han lyckades inte att få bort allt rött pigment då det är praktiskt taget omöjligtförsta försöket men han lyckades pretty damn good iallafall. Dock kunde han inte ge mig det slutresultat som jag hade velat ha den gången med tanke på ovanstående men nu ska han göra allt i sin makt.Och på Lördag ska jag iväg och sätta in extensions i samma färg :D spännande!

One of the greatest mental freedoms is truly not caring what anyone else thinks of you.

Idag har jag varit rökfri i en vecka. Jag vet att jag kommer klara detta då jag alltid har sagt att om ens vilja är starkare än ens begär så klarar man allt. 

Jag har praktiskt taget rökt till och från sedan jag var 15år och slutat i perioder för att sedan börja igen, inte för att jag känt ett behov av att röka utan för att jag haft lust att göra det helt enkelt.

Jag tillhör faktiskt dem som tycker att det är gott att röka, speciellt i samband med alkohol. Dock är det mindre bra för ens hälsa vilket är något som man måste prioritera i första hand.


Idag jobbar jag 13.45 - 22.00. Innan jobbet fick jag skjuts av mams till Lidingö där jag hade bokat in en konsultationstid på en klinik där jag ska operera mig. Det gick jättebra och specialisten var oerhört trevlig vilket gjorde allting mycket lättare. I början trodde jag att det skulle smälla av och tycka att det var obehagligt att blotta mig för en främmande person men han fick det att kännas helt naturligt. Nu har jag bokat tid för operation, dock inget datum som jag vill dela med mig utav i bloggen eftersom att det finns människor som lägger öga men jag kan iallafall informera er om att det blir pretty soon.

When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off aganist the wind, not with it.


Nu har jag äntligen hittat min vinterjacka. Jag kan inte minnas hur många jackor jag har köpt på senaste tiden. Jag älskar jackor men ingen utav dem som jag har köpt är varm nog för kommande ISTID. Jag valde färgen brun då jag är så oerhört  trött på svart samt att jag fick ett par skitsnygga stövlar i äkta läder utav min mamma i födelsedagspresent. Perfect match. Jag hoppas den sitter som jag har tänkt mig bara.

When a person tells you your not good enough, that's when you know you're better.

Jag är fortfarande kvar hos mams... ska sussa här.
Bjuder på några bilder från när vi var i Thailand Jul/Nyår 2010.

Every life deserves to be loved.

När jag var 15år förlorade jag min oskuld med min dåvarande pojkvän och började för en gångs skull bli insatt i konsekvenserna med blommor och bin - teorin. Under årens gång minns jag att jag tänkte att om jag hade råkat bli gravid i ung ålder så hade jag utan tvekan gjort en abort men att om det hade varit möjligt att göra ett ultraljud i så tidigt skede för att få reda på om man var gravid med flera och jag hade fått reda på att jag väntade tvillingar så hade jag behållt dem, utan tvekan. Det har alltid varit min "dröm". Tänk er, det är one in a million att man får det.

När jag sedan hade mitt första seriösa förhållande och ville börja sova över hos honom började min mamma ana ugglor i mossen. Jag hade nämligen aldrig sovit över hos någon av motsatt kön tidigare. En kväll när jag kom hem efter att ha varit hemma hos honom frågade hon mig rakt ut: Vad är det här? (hon höll då mina p-piller i handen som jag hade glömt hemma). Jag hade inget val, jag var tvungen att berätta. Efter den kvällen fick jag äntligen börja sova över hos min dåvarande pojkvän. Detta var när jag gick första året på Gymnasiet. Jag vägde 47kg då och gick upp ca 9kg på 2 månader pga p-pillerna vilket ledde till att jag var tvungen att sluta med dem. Jag har aldrig mer tagit p-piller efter det och kommer aldrig att göra det. Dock finns det självklart andra sätt att skydda sig på och jag har aldrig blivit gravid eller behövt göra en abort vilket jag är oerhört tacksam över idag.
 
Anledningen till denna tacksamhet är att jag absolut inte tänker på samma sätt nu som jag gjorde när jag var 15år. Jag hade aldrig velat gå igenom en abort då det är både psykiskt och fysiskt påfrestande, talar ej utav egen erfarenhet då jag som sagt aldrig har gått igenom det men haft människor i min omgivning som gjort det. Idag är jag snarare emot aborter. Dock anser jag trots detta att det faktiskt finns undantag för när det är okej eller inte att göra en abort men det behöver vi inte gå in på. Varje individ bör ta sitt ansvar och skydda sig under samlag, i annat fall stå för konsekvenserna om dem ej gör det. Det handlar trots allt om ett liv som förtjänar att leva lika mycket som vi gör. Om ni inte delar mina åsikter... gå gärna in på: www.abortnej.se så kanske ni ändrar åsikt.

(Varning för känsliga läsare).


Med andra ord... så skulle jag inte göra abort om jag blev gravid nu om jag befann mig i ett stadigt förhållande. Oavsett om det handlade om en eller flera. Jag har alltid sagt att jag vill ha barn när jag är mellan 25år - 30år då jag vill vara en ung mamma. Misstolka mig inte men jag har inget emot mödrar som är yngre än ovanstående ålder, dock kommer jag att fortsätta skydda mig så gott jag kan för att ej blir gravid under dem närmsta åren men om jag mot förmodan skulle bli det så skulle jag som sagt, behålla det. 

Anledningen till att jag egentligen inte skulle vilja ha barn i dagsläget är för att jag även alltid sagt att när jag väl får barn så vill jag kunna ge den allt. Jag vill ha ett stadigt förhållande, boende, jobb och ekonomi. En stabil grund för mitt barn att växa upp i. Återigen, misstolka mig inte genom att tro att jag anser att detta ej är möjligt i tidigare ålder än ovanstående för jag är fullt medveten om att det är det. Det handlar egentligen om att prioritera vad som är viktigt för en. Som vissa personer som säger, jag skulle aldrig kunna ha barn nu... jag måste leva livet först. Som sagt, det handlar om att prioritera.

Vi har alla olika åsikter och alla har rätt till sin.
Vad anser ni om aborter samt graviditet i ung ålder och i vilken ålder skulle ni vilja ha barn?

We were never meant to be, baby we just happened.

Idag har jag jobbat, 10.45 - 19.00. Jag hade medarbetarsamtal med min BÄSTA chef där vi bland annat gick igenom min kompetensnivå. Det gick jättebra. Efter mötet jobbade jag en stund och sedan gick jag på lunch. Under lunchen kom vi in på ett hett samtalsämne - graviditet i ung ålder. Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om det senare för att yttra mina åsikter. Kommentera gärna och tyck till vad ni anser om ämnet.

Nu sitter jag hos mams, åkte hit efter jobbet för att äta middag. Jag har spenderat kvällen åt att titta igenom hennes bärbara dator som är fullproppad med gamla bilder på mig. Imorgon är jag ledig för första gången på länge känns det som och då ska jag passa på att stortstäda hemma. Tro mig, det behövs verkligen!
 
Fight until you get to the top.


Dagens träningsoutfit samt mina nya zip-tröjor som jag köpte häromdagen i samma modell som den jag har på mig på bild :)

Jag finner inga ord för dagens bio-snutt. Den väckte massvis med känslor och jag måste erkänna att jag fällde några tårar under filmens gång. Jag tänker inte skriva någon film-recension då det bara skulle förstöra för er andra Twilight-fans som ej hunnit gå och se den ännu. Den hade ju trots allt premiär idag.

Efter bion gick jag och halvis till Huvudsta för att skaffa gymkort och när vi var klara med allt pappersarbete bytte vi om och började träna. Beach 2012, here we come... om inte jorden hinner gå under innan dess. Hahaha.

Breaking Dawn - Part 1.

Sitter med halvis på Salong Saga och väntar på att Breaking Dawn - Part 1 ska börja. Vi fick varsin snacksmeny samt mugg med Edward, Bella och Jacob på :D bääästa!

What takes us back to the past... are the memories. What brings us forward... is our dreams.

Idag har jag inte gjort någonting speciellt förutom att jobba därav den dåliga uppdateringen. Som tur var jobbade halvis med mig idag så jag hade iallafall sällskap under lunchen samt i vilorummet där vi tog en siesta. Bäst som vi är skickade vi ett SMS till vår FM när vår rast var slut där det stod: Hej! Vår rast är slut nu men vi behöver vila en stund. Kom in till vilorummet om du vill skälla ut oss. Hahaha... några minuter senare kom vår kära FM Alexander och knackade på och där låg vi som två packade sillar. Han kunde inte göra annat än att skratta. Ni två... ni är allt speciella ni. Nu ska jag sussa eftersom jag ska vara uppe med tuppen imorgon för att gå på utbildning klockan 08.00. Sleep tight!

People were created to be loved, things were created to be used. The reason why the world is in chaos is because things are being loved, and people are being used.

Eftersom dem tre musketörerna var ute på äventyr i bushen igår och hade åkt vilse i ett antal timmar så bestämde jag mig för att åka iväg med en vän till IKEA istället för att vänta på deras hemgång som förmodligen hade gjort mig mer irriterad än vad jag redan var. 

Bästa mams och paps droppade av oss så att vi kunde vandra runt därinne i lugn och ro. Jag köpte med mig fler handdukar, en till badrumsmatta, fler dricksglas då jag knappt har några kvar eftersom alla har gått sönder, doftljus och ljuslyktor medans min vän rensade systemet... dock var vissa av sakerna som hon ville ha slut.

När vi hade shoppat klart köpte vi med oss varsitt IKEA pizza-paket samt chokladkrokant tårta samt mumsade korv och mjukglass i kiosken i väntan på vår skjuts. Klockan 21.00 kom vår efterlängtade skjuts... då hade vi alltså stått 1h utanför IKEA och ni som var ute igår vet hur fucking kallt det var. Not funny.

The good you do today may be forgotten tomorrow.

Idag är jag ledig. Ligger i soffan och tittar på SVT2 (som jag i vanliga fall inte brukar titta på mer än 30 sekunder) men som jag nu har spenderat timmar åt att underhålla mig med. Dem visar en dokumentär som handlar om äldreomsorg som är oerhört intressant då det är ett ämne som jag personligen har väldigt starka åsikter om eftersom att det är en utav mina värsta mardrömmar, att spendera min ålderdom på ett ålderdomshem.

Inget illa menat mot vissa människor (inga nationaliteter nämnda) men i mitt land så är det ej acceptabelt att lämna sina föräldrar på ålderdomshem när dem blir så pass gamla att dem inte kan ta hand om sig själva. Jag kommer aldrig att förstå hur man kan göra så mot sina föräldrar, dem som har skapat en och uppfostrat en under hela ens uppväxt samt alltid funnits där för en.

Jag kommer ihåg när vi invandrade till Sverige år -95 och hur hela vår familj turades om att ta hand om min mormor som redan då var rullstolsbunden efter att ha varit med om en olycka i sina yngre dagar och vilket vi fortsatte att göra enda fram tills år -2009 då hon gick bort efter att ha fått ett hjärtstillestånd.

Jag minns hur jag gjorde allt på min älskade mormor och jag skäms inte för att säga det, jag hjälpte henne att gå på toaletten, borstade hennes tänder, hjälpte henne att duscha, klädde på henne, handlade åt henne, städade och lagade mat åt henne när det väl behövdes. Och viktigast av allt, höll henne sällskap.

Detta var något som alla i vår familj såg som en självklarhet vilket gör det oerhört svårt för mig att försvara dem människor som ej känner på detta vis kring sina föräldrar och istället väljer att droppa av dem på ett sorgligt ålderdomshem i väntan på att dem ska gå bort för att dem helt enkelt inte orkar ta hand om dem eller har "tid" att göra det. Bortförklaringar.

Jag kommer ALDRIG att lämna in mina föräldrar på något jävla hem där främmande människor ska få vårda dem om jag är fullt frisk och kapabel till att ta hand om dem på egen hand, dem har ju trots allt gjort exakt samma sak för mig en gång i tiden.


Skulle ni kunna göra så mot era föräldrar?!

Trust is not given, you must earn it.Bion igår var en riktig success. Innan filmen började visades trailern till Breaking Dawn och jag har bara EN sak att säga, jag ska ej sminka mig nästa vecka när vi går och ser den för jag känner på mig att jag kommer att gråta floder. På tal om Taylor Lautner oavsett film som han är med i så må jag konstatera att han är en bafft jävla hunk man. Jag och halvis satt och njamade oss igenom filmen, för att inte tala om när han bar upp sin babe och tog ett hårt grepp om henne som en äkta man. Hahaha.

Efter bion gick vi en sväng förbi Scandic Malmen och tog några glas som resulterade i att man är bakfull som ett svin idag. Nu ska jag göra mig i ordning och åka till jobbet, kör 13.45 - 22.00 idag, KUL! 

Light as a feather.

Idag var jag uppe med tuppen och gjorde mig i ordning för att möta upp halvis och åka in till stan för att pimpa håret med fjäderextensions. Ni som känner oss vet att vi älskar fjädrar. Vi kom fram till salongen helt anfådda efter att ha gått vilse längs Drottninggatan. Komiskt att man kan vara uppvuxen i Stockholm och trots detta gå vilse. Girlsen på salongen var oerhört trevliga och hjälpte oss att välja fjädrar samt bjöd på mumsiga cupcakes. Det bästa med detta är att man kan både duscha, torka, platta och locka håret med dessa extensions utan att dem blir förstörda.
Klicka på bilden för att komma till deras hemsida :)

När vi var klara mötte vi upp Gaby inne på Bikbok som hade 50% REA på hela sortimentet. Vi rensade systemet som jag brukar säga, hahaha. Slänger upp en outfit bild senare ikväll innan vi drar på bio för att se Abduction. Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning.

Feeling of joy at the misfortune of others.

Ibland känner jag att jag bara vill skriva av mig och jag finner ingen bättre plats att göra det på än här på bloggen då det egentligen var utav den anledningen som jag skaffade en blogg för flera år sedan, för att ha en plats att skriva av mig på. Dock har jag med tiden blivit fullt medveten om att det är den värsta platsen att dela med sig utav sig själv samt sina tankar och känslor då det är öppet för allmännheten och därmed även för dem man ej vill dela med sig dessa saker med.


Komiskt nog så väljer man trots detta att göra det även om man bara hade kunnat lösenordskydda bloggen och på så sätt undvika att människor man ogillar eller som man vet ogillar en analyserar och överanalyserar, yttrar åsikter samt kommenterar kring det man skriver och delar med sig utav. Det är delvis utav denna simpla anledning som ni som följer min blogg inte har fått läsa ett djupt inlägg från mig sedan en lång tid tillbaka vilket ni bör vara väl medvetna om att jag brukade skriva med jämna mellanrum förut.


Jag vet att dem flesta av er som läser min blogg förmodligen antar att ni genom att gå in här dag in och dag ut och underhålla er med mina uppdateringar på så sätt tror att ni känner mig eller vet vad jag gör dagligen men för er information så är mitt liv så mycket mer än detta och det finns så mycket som jag inte delar med mig utav. Om jag ska vara ärlig så önskar jag att jag kunde göra det men återigen så måste jag ha i åtanke att vissa människor inte förtjänar att få vara uppdaterade om minsta detalj kring mig och mina nära och käras liv. Privatliv kallas det.


Jag är även fullt medveten om att dem flesta utav er anser att min blogg blivit ointressant sedan jag slutade med dessa djupa och ibland provokativa inlägg då man märker det på läsarstatistiken. Ni älskar drama. Dock är inte syftet med min blogg att bli Sveriges största bloggerska då Kissie redan tagit denna plats på pallen. Mitt syfte med denna blogg är att ha ett tidsfördriv vilket ni förmodligen märker då jag inte uppdaterar lika ofta som förut utan bara när jag inte har något bättre för mig. Så, nu vet ni.


Fortsättning följer...


Time goes by so fast, people go in and out of your life. Never miss an opportunity to tell people how much they mean to you.

Torsdag ska jag ha en hel dag med halvis. Vi ska upp tidigt och åka till stan för att göra fjäderextensions och sedan ta en fika/lunch. Därefter ska vi försöka hinna med att sola innan vi ska hem och duscha och göra oss i ordning innan vi ska på bio och se Abduction med hunken Taylor Lautner. Njaooom!

Bjuder
på några bilder från förra veckan som jag har glömt att lägga upp.
Färgade även Alexandras hår då som blev freaking awesome, as usual.

Make your dreams come true, even the ones they laughed at.

Igår jobbade jag 08.45 - 18.00. Mötet gick bra, kunde gått bättre. Whatever. Vid 16.00 åkte jag en snabbis till Sumpan då jag hade tid hos tandläkaren.

När jag var klar där åkte jag tillbaka till jobbet och jobbade en timme för att därefter åka med några från jobbet till Sickla för att spela bowling och äta middag.

Efter
bowlingen och innan middagen samlades alla ute på terassen och sjöng JA MÅ HA LEVA till mig. Bääästa. Vi hade as kul och jag blev HEL. Ovanligt?

På vägen hem mötte jag upp halvis och gick en sväng förbi statoil.


The only people you need in your life are the ones who need you in theirs.Eftersom min födelsedag egentligen var i Söndags så hade mams bjudit över våra släktingarmiddag och tårta för att fira mig. Mams hade lagat köttfärsfylld paprika i ugn, calamaris med grönsaker i sås med ris och sallad till. När det var dags för mig att blåsa ut ljusen på tårtan fick jag mitt ansikte nertryckt i prinsesstårtan så hårt att jag höll på att kvävas utav grädden när jag försökte andas in. Hahaha. 

We found love.

Idag är det ingen vanlig dag... då det är min födelsedag. Jag fyller nämligen 23 år och kan med handen på hjärtat erkänna att jag börjar få åldersnojja eftersom det känns som att åren bokstavligen bara flyger förbi.

Jag hade middag med girlsen hos mig igår, vi åt gott och drack oss hela, öppnade presenter och mumsade tårta innan vi tog en Taxi in till Stures för att spåååra urAidus kom även förbi och joinade oss när hon slutat jobbet.

Bästa kvällen på LÄNGE... det var fullt med bekanta ansikten överallt, alla var redlösa och hade kul. Det är exakt så det ska vara. Efter Stures blev det efterferre... vi kom hem kl halv 8 imorse. Hahaha, no comments! 

Tack alla underbara som dök upp och gjorde min kväll oförglömlig och ni andra som grattat mig :)  

Om ni vill se fler bilder från kvällen kan ni kika in hos Annie.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sussa sött för imorgon har jag ett viktigt möte på jobbet.
Wish me luck. Natti natti.

Don't tell me you're sorry cuz you're not when I know your only sorry you got caught.On the first page of a story the future seemed so bright, then this thing turned out so evil.

Jag har precis vaknat med världens baksmälla. Färsking. Vi drack enbart en Long Island Ice Tea och tre glas vitt vin, hur fan kan man bli hel på det liksom? Hahaha. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning för att gå och jobba, kör 13-21 idag. Updates om Rihanna konserten kommer senare men en sak är säker... den var gaaalen! Tack halvis för den BÄSTA födelsedagspresenten EVER!

RIHANNA

Nu fucking KÖÖÖR vi!