Why am I fighting to live, if I'm just living to fight. Why am I trying to see, when there ain't nothing in sight. Why am I trying to give, when no one gives me a try. Why am I dying to live, if I'm just living to die?

Det blev inget blodprov igår heller. Nervositeten tog över vilket ledde till att jag skjöt upp det igen och skyllde på att jag behövde sova ut. Jag jobbade 11.00 - 20.30 och efter jobbet åkte jag hem och storstädade och denna gång fick även min Walk In Closet sig en rejäl omgång.
 


Idag fick jag dock nog... jag tvingade mig upp på morgonen, borstade tänderna, satte upp håret i en bulle och drog på mig en mjukisdress för att sedan ta ett stort kliv in i bilen och åka raka vägen mot Karolinska fastande mage. Mams fick självklart följa med och hålla mig sällskap, hahaha.

Jag var seriöst talat nära på att spy för att jag var så nervös men sjuksköterskan skötte sig galant, mams höll mig i handen och jag svimmade INTE som jag trodde att jag skulle göra. Om jag ska vara ärlig så kändes det knappt?!


(Stolt tjej) Ha ha ha.

Sedan
åkte jag hem, hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning, målade naglarna, åt lunch och gick en sväng förbi systemet innan jag rörde mig mot jobbet där jag är nu och jobbar tills 22.00. Imorgon blir det nyårsfirandehögsta nivå med mina bästa. Middag och dricka hos mig och sedan åker vi in mot stan innan tolvslaget för att titta på fyrverkerierna och fira det nya året och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.

ÅR...

...kommer att bli THE SHIZZZNIT!

Kommentera inlägget här :