Nothing is predestined. The obstacles of your past can become the gateways that lead to new beginnings.


Dagens workoutfit :)
- Baströja Leopard.
- Bruna skinnbyxor.
- Bruna Stövlar.

Nu sitter jag på jobbet med mina bästa. Det blev inget blodprov för mig idag då jag klev upp och åt frukost direkt och när jag sedan ringde mottagningen för att dubbelkolla om det var okej att man hade ätit innan så informerade dem mig att man var tvungen att ta blodproven på fastande mage. Jag håller seriöst talat på att somna här då jag inte somnade förrens ca 03.30 inatt... vill bara hem och sova. Skjut mig!

"Find someone that isn't afraid to admit they miss you. Someone that knows you're not perfect but treats you as if you are. Someone who couldn't imagine losing you. Someone who gives their heart to you completely. Someone who says I love you and proves it. Last but not least, find someone who wouldn't mind waking up to you in the morning, seeing your wrinkles and grey hair but still falls in love with you all over again..."

Kommentarer :

#1: Danni

Vart är byxorna ifrån?

skriven
#2: Anonym

Gilla tröjan starkt, jätte fin! Vart är den ifrån? Vad är det för operation du ska göra :S.. Hoppas det inte är något allvarligt. Ta hand om dig

skriven
#3: D

Hej?! Tack... Om du nu var seriös :) den är från Spanien (Stradivarius). Det är en operation som kommer att lindra mig från en hel del smärtor i min kropp, kommer skriva om det när jag har gjort den då dem flesta enbart vill snoka och öga och jag vill ju trots allt att det ska gå bra för mig. Hope you understand... Vem du nu än är :) och nej... Det är ingenting farligt :) tack!

skriven
#4: Anonym

Haha klart jag var seriös! Okey I see, det finns sjuka och tragiska människor där ute tyvärr som bara vill andra illa, hoppas på att det går bra för dig iallafall och att dom som vill dig illa trampar i hundbajs! Gott nytt år till dig!

skriven
#5: D

Okisss tackar :) hahaha ja det finns ju tyvärr en hel del patetiska människor överallt. Tack så mycket verkligen och det hoppas jag med och vet att det kommer att göra. Man måste tänka positivt :D hahaha... jag hoppas dem trampar i elefantskit... den som sett Jungle George vet nog exakt vad jag pratar om :P Tack för din kommenrar!

skriven
#6: D

Danni: Bikbok 199kr :)

skriven

Kommentera inlägget här :