You have to let people go. Everyone who's in your life are meant to be in your journey, but not all of them are meant to stay till the end.Hej Sofia!

Tack för din kommentar!

Jag fixade mina tänder på Tandregleringen Kronan i Sundbyberg hos Georg. Han var grymt professionell! Du kan gå in på deras hemsida för mer information: http://www.trkronan.se/

Lycka till :)
Hej -!

Tack för din kommentar!

Jag förstår verkligen din frustration då jag har befunnit mig i exakt samma sits, ett antal gånger. Jag tycker det är oerhört svårt att ge "tips" på hur du ska gå tillväga för att uppnå en viss färg när jag inte vet hur din nuvarande hårfärg ser ut i verkligheten.

Jag tror dock inte att en toning kommer att göra någon skillnad på ditt hår/färg i dagsläget och speciellt inte om du vill uppnå den färgen jag hade förut (ljusbrun/askblond) men jag kan tänka mig att det som skulle räcka med att ha i någon utav nedanstående hårfärger i ca 20-25min för att få bort dem Oranga skiftningarna du har.

Alternativt att du ber någon vän dra ut några slingor på dig med Poly Blonde's slingpaket, sköljer ur färgen och att du sedan har i någon av nedanstående färger i ca 20-25min.

Lycka till :)
 * Schwarzkopf Blonde M1.
* Loreal Preference 10.1 Helsinki.
* Loreal 10.21 Alaska.
* Loreal Preference 8.1 Copenhagen.


För jag antar att du menar någon utav dessa färger?

Kommentarer :

#1: Anonym

Tack så jättemycket!!!! Men en fråga, är det inte bättre om jag färgar först och slingar efter? Plus att det är mörkare nertill än uppe i utväxten, ganska märkbart mörkare så ska jag börja nerefrån topparna och upp med färgen?Kram

skriven
#2: D

Problemet är att om du färgar först med den askblonda färgen och slingar sen kan det finnas risk för att det endå kommer att skifta i Orange... dem askblonda färgerna som jag tipsade dig om ska man helst använda efter att man har dragit ut slingor utifall att resultatet skulle råka bli lite "Orange" så dämpar dem här färgerna dem skiftningarna och ger det ett med askigt resultat.Du kan absolut dra ut slingor och applicera färgen från topparna och uppåt för att få topparna att bli ljusare än hårbotten, dock bör du ha någon som hjälper dig med detta och tänk på att dina toppar kommer att slitas något mer. Sen kan du avsluta det hela med att ha i den askblonda färgen när du tvättat ur slingorna :)

skriven
#3: Anonym

Kan du förklara processen hur du fick hårfärgen i mitten? skulle vara jätte snällt!

skriven

Kommentera inlägget här :