If you don't like my words, don't listen. If you don't like my appearance, don't look. If you don't like my actions, turn your head. It's as simple as that.

Idag har jag bara tagit det lungt och passat på att vila ut. Jag har även suttit och klippt ihop en video på mig och halvis från när vi var i Turkiet i somras. Nu ska jag mumsa glass i stora lass och titta på film. Jag måste verkligen säga att Step Up 3 är GRYM. Ni som ej har sett den borde se den då den enligt mig är den bästa utav Step Up filmerna.

Citerar mitt och halvis samtal tidigare idag:
- Annie... du vet han Bobby frisören?! Han ser fan ut som en vaxdocka?!
- Hahaha typ som madame tussauds?
- Typ som madame Bobby?
- Han är jämt glansig på nästippen.
- Han har ju fan tre kilo foundation?
- Loreal... because Im worth it.
- Maybe it's maybeline?
- Han kan typ inte röra en min för då får han fan foundationrynkor.
- Hahaha jag tror att han använder ID bareminerals.

HAHAHA vår torra humor.BTW...
du som tror dig vara en Grekisk Gudinna... alla vet att du är ett Whitetrash som drabbats utav *once you go black you never go back* syndromet. Yttra dig hur mycket du vill, dock borde du verkligen ta dig en titt i spegeln själv. Jag antar att det är mottot: Keep your friends close & whores closer som gäller hos dig och din nya bundis... jag menar(?) Vem vill egentligen vara vän med någon som har velat ha "samlag" med ens pojkvän?! Hahaha.

Kommentarer :

#1: Rose

Menar du Emelieé & Brigette va? hahaha :D

skriven
#2: S

Hahaha va rolig video haha ni ser ut att ha haft de bra.. vem e den där whitetrash tjejen du har tjaffs med? Ha de bästt och stå på dig!

skriven
#3: Anonym

Du är ordet Patetisk okej!? Snackar om vad andra gör medan du själv göre och värre grejjer! Ska du snacka om whores!? Hahaha du har haft orrestämpel sen du var 15!!! Hänga ut någon i sin blogg hur mogen äru då!? Sen du gick ner i vikt troru helt plötsligt att du är aaall that HAHAHA LUGN NU! Att döda sitt ego som du gör - det finns inget fulare! Och i videon ser alla hur du ser ut egentligen.. Fuckface!

skriven
#4: D

Du brinner verkligen. Seriöst talat?! Vem bryr sig om vilka jag har haft sex med när jag var 15år om inte dem som vill hitta något att uttala sig om?! Jag har haft 3 "seriösa förhållanden" på ca 2år vardera sedan jag var 16-17år och förlorade min oskuld när jag var 15 :D så det innebär att jag måste ha hunnit ha sex med jääävligt många under det året. Dem få jag hade det med var iallafall jävligt nice!!! Inget att skämmas över?! Det är dock mitt sexliv och inte ditt. Jag menar vem fan vill vara 40years old and virgin/Sex after marriage?! Sååå old school :D Jag har ej hängt ut någon i min blogg med namn eller dylikt, om någon sedan förstår vem jag syftar på måste det väl vara för att det jag skrivit passar in på den personen?! Är man med i leken får man leken tåla. Och har jag varit omogen?! Vem var det som tog ut sin vrede/hat i ord från början i hopp om att det skulle bli publicerat så att hon kunde känna att hon "mobbade" mig offentligt?! Sandlådan fasoner! Och ja i videon ser ALLA hur jag såg ut osminkad när jag var i Turkiet i Juli? Återigen, vem fan bryr sig?! Jag ser antagligen bättre ut än dig utan smink. Lägg ner nu... det finns endå INGET du eller någon annan kan säga för att få mig att må dåligt, känna mig ful eller mindre värd. Peace!

skriven
#5: Bella

Allvarligt det här fett fjantigt.. vad är ni för störda människor som bryr sig om vad Dana. Gor med sitt liv eller skriver på sin blogg. skippa läsandet och gå vidare med ert liv,istället för att.kommentera bakom skärmen som en liten fjant.. ta det face to face eller Ring henne serious. Ni har verkligen inget bättre för er.Och Dana .. du vet att du är vacker! Ingen kommer ändå lyckas sänka dig. Du har en stark personlighet och så är du fin som person. Fortsätt så. Besitos muaaa

skriven

Kommentera inlägget här :