When you really matter to someone that person will always make time for you. No excuses, no lies, and no broken promises.

Händelserik kväll. Förfest och drinkar @ my place. Sedan bar det av till Alvik... och bekväma som vi är tog vi bilen vilket resulterade i att vi åkte vilse ett antal gånger. Kvällen kickades igång med ett dansuppträdade samt ett förband och sedan kom Gente de Zona upp på scenen och fick folket att skaka rumpa. 

Det kändes overkligt att se mina "papis" IRL och jag måste erkänna "smått fjortis" att jag gick hem lycklig eftersom jag fick ögonkontakt med Alexander under någon minut, ha ha ha. Kvinnorna som var på plats var som huliganer, delade ut örfilar i omgångar och puttades för att få komma förbi och fram, HAHA.

Bästa Hugo som var kvällens host smugglade in oss på vipen så att vi kunde få se dem efter konserten men eftersom alla valrossar hade invaderat vip-avdelningen för att ta kort med dem var det praktiskt taget omöjligt att ta sig fram. Grym kväll hursom.


Nu ska jag hem till bästa mams som fyller år idag :D

Kommentarer :

#1: Esmeralda

Var e din tunika från? Skitfin verkligen!!!

skriven
#2: claudia

Hahaha hörde att det blev bråk :( men roligt att du hade kul ändå :) besitos

skriven
#3: D

Esmeralda: Tack så mycket :D den är från HM har jag för mig... 199kr :)Claudia: Hahaha JA det blev flera tjejbråk och jag var också nära på att sänka en jävla indianbrud som stod och putta på mig heeela tiden hahaha men det var riktigt kul endå :D:D:D synd att du inte kunde komma!!!

skriven
#4: claudia

Shit haha, cuando hay muchas cubanas unidas q no se saben comportar eso es lo q pasa jajaja la desesperacion las mata...para otra sera y asi nos conoceremos :)

skriven

Kommentera inlägget här :