HAPPY NEW YEAR 2012.

Livet blir vad man gör det till. Detta nyår planerade vi inte hur vi skulle spendera denna kväll en månad före som man i vanliga fall brukar göra på nyår utan vi bestämde oss för att slå ihop våra proffs hjärnor och skräddarsy en perfekt spontan nyårsskväll. Vi handlade massa mumsIca Maxi efter jobbet och sedan var det dags att börja laga vår nyårsmiddag.

Huvudrätt - Fetaostfylld Lövbiff med stekt potatis och gräslökscreme samt sallad.
Efterrätt - Daimtårta med hallon/vaniljcreme och maränger.Sedan var vi ju tvugna att nyårsduka också :)Och sedan gick det utför. Drinkarna flödade och när det sedan var tårtdags tände vi på isfacklan som resulterade i att brandlarmet gick och att jag sprang som en tok för att hämta en handduk. Video finns.

Jag och halvis pyntade våra huvuden med varsin Happy New Year tiara. Hahaha. När vi hade druckit klart åkte vi in mot stan för att titta på fyrverkerierna och vänta in det nya året.


Det var helt magiska fyrverkerier i år. Tummen upp!Och sedan åkte vi hem för att hämta mer dricka och pumpade musiken i bilen hela vägen hem. Galen flipptime. Video finns. När vi hade hämtat drickat åkte vi vidare till Rissne och festade järnet tills morgonkvisten. Sedan åkte vi hem fulla som svin. Bästa nyåret EVER!

GOTT NYTT ÅR 2012 OCH GOD FORTSÄTTNING!

Kommentarer :

#1: Jamila

Hej! Nu frågar jag ännu en gång, vart e klänningen ifrån? Super fin på..!

skriven
#2: A

Har du gått upp i vikt?skriven
#3: D

Jamila: Hej! Sry att jag inte svarat på din kommentar tidigare... hade totalt glömt bort det. Den är från en liten importaffär som heter Charmante och ligger i Solna Centrum hahaha det är typ det enda snygga plagget dem har därinne, den kostade 499kr. A: Ja :) jag har gått upp ca 3kg sedan jag slutade röka samt att jag var tvungen att gå upp lite i vikt nu innan operationen :)

skriven
#4: Anonym

TaCk!Haha vet vilken butik det är. Import affär or not, galet snygg på! Tycker inte alls du ser tjock ut eller så :s helt perfekt snarare . Fattar inte varför folk hackar på typ Pinn smala människor, usch ingen skam.

skriven
#5: D

Jamila: Hahaha :P ja men det är ju typ det och så har dem skyhöga priser när dem säkert importerar allt från Thailand eller liknande. Tack så mycket :D och angående kommentaren om min vikt så håller jag med dig... jag älskar min kropp :D jag menar... vem vill gå runt som en vandrande pinne utan former? :P Tack för din kommentar!

skriven
#6: Claudia

Håller med Jamila :) du ser jätte snygg ut :) jag önskade själv att jag kunde gå upp i vikt, men det går helt enkelt inte även om jag äter hur mycket som helst :(

skriven
#7: Anonym

Hur lång är du och hur mycket väger du?

skriven
#8: D

Anonym: Hej! 1.60cm /pendlar mellan 56-57kg nu... som sagt 3kg mer än vad jag brukar väga :D

skriven
#9: Anonym

http://bellezsa.blogg.se/2011/june/knock-you-down.html#commenthahahaha vart är hon tjock, hon är perfekt!

skriven
#10: Anonym

Softa med bekräftelsebilder!

skriven
#11: D

Claudia: Hola! Muchas gracias linda :D din kropp är perfekt som den är, smal med kurvor, finns det något bättre? :D men det är ju som du säger... några extra kilon sitter ju aldrig fel hahaha allt blir bara fylligare och mer njaooom :D hahaha.Anonym: Tack så mycket :DAnonym: Det var du som kommenterade innan hur lång jag var och hur mycket jag vägde så vad menar du med din kommentar nu? Det är min blogg så det är klart jag lägger upp bilder på mig själv, vem annars ska jag lägga upp bilder på? :D Har ej med bekräftelse att göra. Mina egna åsikter räcker gott och väl!

skriven
#12: Sary

Heyyyy happy newww yearrr! Very nice pictures... You guys had funnnnn!!!

skriven
#13: D

Sary: Thank yooou :D happy new year for you 2 my dear... yeah we had a lot of fun, like always! :D

skriven
#14: Jamila

Hej igen :p haha va på charmante idag , fyy gillar ej ägaren, hon e så grinig o otrevlig..din klänning va på rea...fanns bara i small i svart sen annars i nån ljusgrå färg :/ sen fattar jag inte vad folk gnäller på hör fortf? din kropp är fin. PUNKT! Orkar ej med folk som vill se ut som 12 year Old chineese little boys med sina kroppar HAHA.. jag e typ 160 lång :0 trodde du va längre! Jag vill fan väga 55-57 runt där :( shitt blev avensjuk på dig nu typ haha!

skriven
#15: D

Hahaha hon är fett otrevlig... Min morsa drev och frågade om det inte fanns någon rabatt på den klänningen, hon ba eh nej?! min morsa ba... haha vad är det här?! tror ni att det här är NK? Era priser är skrämmande, nästan så att folk springer ut härifrån och aldrig kommer tillbaka hahaha ägaren blev helt tyst... jag dog av garv! Jag tog XS och den satt bra den var lite "stretch"... men vadå så du köpte den aldrig eller? Hahaha ja... jag vet inte vad jag ska säga dem har gjort detta till ett viktforum :D jag bryr mig inte så länge jag själv trivs med min kropp vilket jag gör :) och då jag har varit tjock/mullig förut är jag mer medveten än någon annan om att jag ej är det nu :D

skriven
#16: Annie

Haha alla som snackar om din vikt över huvudtaget är avundsjuka horungar som vill ha dina bröst, punkt slut. "Alla snubbar vill ju vara katt....."

skriven
#17: jamila

hahaa jaa min mamma tycker åxå hon e skrämmande otrevlig! eller som min mamma säger, "så fort man ska handla blir hon snäll , men när man bara tittar skiter hon fullständigt i en och tittar på en som en tjuv!" neej jag e lite kurvig :D small e för litet tror jag, behöver typ storlek medium, medium är för tight :P men ska fråga mamma om råd om va hon tycker om den grå aktiga färgen. :)) undrar hhur du gick ner i vikt sen till din nuvarande vikt? själv har jag lagt på mig lite den senaste tiden, vill bli mer sund..gillar kurvor men tycker inte alldeles för mycke på magen e fint..

skriven
#18: D

Hahaha exaaakt! Aha okisss :D du borde faktiskt prova medium även om du kanske tror att den sitter tight för som sagt... jag tog XS för att dem hade så stretchigt tyg :) alltså jag gjorde en diet under två veckors tid där jag inte åt några kolhydrater överhuvudtaget, två kokta ägg och en apelsin till frukost varje dag, ångkokt kött/kyckling/fisk med sallad/keso/toast till lunch/middag och om jag var småhungrig mellan måltiderna åt jag typ gurka med citronpeppar eller en morot samt att jag la mig tidigt för att ej småäta om nätterna :P gick ner 10kg :D

skriven
#19: E

Du är en ful liten kort och knubbig mus med världens fulaste mun. Bilden du la upp här bland kommentarerna var det äckligaste jag sätt.. träna bort dina fula äckliga tjockis lår innan jag spyr.. och annie, vem vill ha sånna bröst. skit äcklig. hoppas det är dom du ska operera, eller sätta en gummiring runt magsäcken. usch ni båda är så fula. flytta från sverige så slipper man se er.

skriven
#20: D

Först och främst, skriv ditt riktiga namn om du ska yttra dig om mig eller mina vänner och visa därmed att du vågar stå för vad du tycker miss ball bakom datan liten på gatan. Du är samma person som kommenterat dem andra negativa kommentarerna här så med andra ord är det inte så svårt att lista ut vem du är. Jag menar... att jag ska ha en likhet med en "mus" är något jag känner igen från en specifik persons mun. Jag är varken ful eller knubbig och det är alla lika medvetna om som jag, även du och angående mina läppar så har dem sin charm... jag menar det är ju inte insprutade ankläppar som alla andras? Och mina bröst är perfekta... nästan lite för stora... exakt som dem flestas ideal på hur dem vill ha storleken på sina egna bröst... det är därför dem gör silikon istället. Mina lår däremot är sexiga rakt igenom, vem fan vill ha lår lika smala som sina vader?! Jag är naturligt vacker till skillnad från alla plastic-fantastics så det finns inget du eller någon annan kan säga för att få mig att känna mig "ful". Hahaha. Jag och Annie kommer aldrig att flytta från Sverige eller försvinna från denna värld överhuvudtaget så vänj dig med att ha oss här och för din egen skull, sluta hata det kan ej vara bra för ditt psyke :) Jag förstår att det är svårt för dig att se två vackra kvinnor briljera så mycket som vi gör medans du står där ensam i din skugga. Ett tips... försök slita dig från våra bloggar så slipper du lida. Peace! 

skriven
#21: E

Kolla hon, spelar teknisk och avancerad. Men lyssna, JAG ÄR TEKNIKEN SJÄLV! Kom inte hit och påstå att jag spenderat tid på att kommentera tidigare. Tyvärr, jag är ej den du tror att jag är. Jag är ännu en till som tycker att du är allmänt ful. Innan du kommer med påståenden så ha koll på din fakta. Punkt. Om jag är ball framför datorn? BRING IT din korta tjocka dvärg. HAHAHA det är du som springer iväg när du är själv, och din fula kompis blir KNALLRÖD i hennes fula face! HAHAHA.. Jag gör ingenting med mina läppar, och mina lår är inte lika smala som mina vader, och mina bröst är juicy. TRO MIG! Men vad vet du, du har ju ingen koll på vem jag är. Men jag är den du minst anar. Och ska jag avundas det du gör? Att du briljerar? Jag tjänar din LÖN gånger två, har det du har gånger tre och resten av det du vill uppnå i ditt liv har jag redan gjort, gånger fyra. du är patetisk. Jag njuter av att få mobba dig!! hahaha

skriven
#22: D

Wow, jag är imponerad... det tog dig inte ens en halvtimme innan du var här igen för att kommentera. Din intelligenta själ, jag tror ej att du är den du tror att jag tror att du är, hängde du med? Däremot är du uppenbarligen någon anhängare utav den sorgliga trion. Hur ska jag "BRING IT" när du inte ens vågar stå för vem du är?Och ja, jag kanske "springer iväg" ha ha ha och min vän kanske blir "röd i ansiktet"...visst men du kommenterar en blogg anonymt?!Jag har inget mer att säga dig förutom det jag redan sagtt samt att OM du mot förmodan skulle tjäna mer än mig beror det kanske på att du är en zigenare?!Jag har ej mer tid att spendera åt att argumentera med en nobody.Och om du känner för att mobba människor börja om på dagis. Borde fan anmäla din IPadress och be dem lägga in dig på psyket när dem väl hittar dig, hahaha.Bespara dig din tid att ens svara för ja kommer ej godkänna.

skriven
#23: Anonym

Men alltså, kan du inte bättre än så? "lägga in mig på psyket" haha. Jag känner inte för att säga vem jag är. Det blir roligare när vi ses då. Ta dig helt oförberedd! Vad jag längtar. Och nej, ingen zigenare. Bara en välutbildad tjej på 24 bast! Hörde rykten om att din morsa skriver att du är den cubanska versionen av Pamela Anderson. Kul att din mamma jämför dig med den största slut'en av dom alla. haha

skriven
#24: Annie

Shit Dana är du ledsen nu...?! Hon mobbar verkligen sönder dig med GROVA ord här :'( Blev skit-ledsen av att läsa det här!!Här är numret till BRIS : 116111 jag sitter i telefon-kö med dom nu!Tryck val 3 när du kommer fram, det är direkt-linjen till "Blogg-mobbning"Be strong girl

skriven
#25: D

Hahahahaha ja... :'( jag var nära på att skära mig innan du gav mig detta tips så efter att ha spenderat ett antal timmar med dem i telefon nu så mår jag genast bättre! Thanks girl!

skriven
#26: Anonym

Hej Dana!Jag är en av dina bloggläsare och har följt din blogg ett bra tag. Fortsätt som du gör, unik och special. Jag är en vän till alla och har växt upp med alla därmed ville jag ge dig ett tips anonymt. Personer som du kommer aldrig att ha en hatare, jag kan garantera dig att de enda som hatar dig är E's ex. Börjar med att nämna E's barn som tror att hennes liv är vår dröm, det hon inte är medveten om är att alla skrattar åt henne till och med hennes vänner i smyg. Och detta händer för att hon lägger sig i i allas liv samt problem. Från den här bloggen vill jag säga (eftersom hon inte accepterar kommentarer) att hon inte borde lägga sig i i andras liv och problem om inte någon lägger sig i. i hennes privata liv. Hoppas hon lever ett bra liv som även du förhoppningsvis önskar till henne eftersom du inte vill någon illa. Den sista jag nämner är ex nummer 2 som även är en hatare till dig, hon spelar att hon är data-tekniker men hon vet inte vem som VERKLIGEN kan mer om sånt vilket i detta fall är du. Från kommentarerna som du publicerade märkte man att hon verkligen är irriterad och för att må bättre själv, trycker hon ner dig. Vilket vi oftast tjejer gör när vi ser en vacker tjej, försöker vi finna de fel hon har för att själva få oss att må bra. Det jag inte kan begripa, det värsta man kan göra, att överhuvudtaget blanda in familjen, speciellt mammor och HON känner inte din mamma. Alla som känner dig vet att din mamma är tuff. Fortsätt som du gör och låt ingen trampa på dig för det nya året vill bara bjuda på lite avundsjuka människor som tror att dom kan trampa på dig, men det lyckas dom inte med det för du är en stark tjej ;) kram

skriven
#27: D

Hejhej! Tack för din kommentar! Och tack så mycket för det du skrivit, jag håller med dig om dem flesta sakerna dock förstod jag inte vad du menade med E's ex samt E's barn? :S Jag vet självklart vilka du syftar på men inte exakt vad du menade då jag tror du missade något ord där emellan? Jo, jag vet att hon inte accepterar kommentarer då hon inte har accepterat det jag skrivit förut dock är det helt förståeligt då jag antar att hon ej ville att hennes läsare skulle läsa det utan fortsätta tro annat. Vem menar du med ex 2 (du kan skriva en kommentar med namn förutom ditt svar på detta) då jag endå inte publicerar kommentarer där namn nämns. Som du säger... Man märker på kommentarerna att det är avundsjuka rakt igenom men vad ska man göra... Hon är väl bara frustrerad över sitt egna utseende eller dylikt?! Jag bryr mig inte... Bara patetiskt som fan. Vem orkar ens lägga energi på att kommentera andras utseenden anonymt? Och att hon blandar in min mamma och yttrar sig om en kommentar hon gjorde på skoooj på en utav mina FB bilder... Hahaha bevisar ju bara ännu mer vilken tragisk stalker hon är. Tack återigen för dina fina ord!!! :D

skriven
#28: amanda

Har bara läst din blogg då o då sista tiden.. Hade jag inte gillat den eller dig så hade jag slutat kika in här men nu e jag ju här igen ;)

Att tjaffsa via bloggar haha..Hur patetiskt? O att behöva säga att man e 24 år o välutbildad o tjänar mer än dig o jadiiijadiiii.. En person som e stark i sig själv o vet vart hon står behöver inte slänga det i nåns ansikte för att verka bättre, o det vet ju alla så skäms skäms på denna person.. O att dessutom va 24 år o va så välutbildad men vilja "överraska" dig ute in real life, come oooon 24 åriga välutbildade tjejer dont do that haha TÖNT!

Va bara tvungen att skriva detta, kunde inte låta bli helt enkelt. Det du ska göra nu Dana e mitt livs motto med såna människor IGNORERA o RADERA BÄÄÄMM, kommer svida dom e rumpan e rän att svara på deras fjortis kommentarer..Ta hand om dig!

skriven
#29: D

Hej Amanda!

Tack för din kommentar... vad söt du är :D thaaanks :DOch angående denna patetiska människa... kunde inte sagt det bättre själv! Hahaha jag vet... ignoration is bliss, du har rätt men jag känner att jag måste ge ett svar på tal när någon yttrar sig om mig på det sättet samt tror sig veta så mycket som dessa personer gör men från och med nu ska jag sluta svara på alla kommentarer från dessa idioter. Jag menar... jag får inga andra negativa kommentarer från någon annan än dem?!Ta hand om dig med :D

skriven
#30: X

Hej igen!Jag går rakt på sak, namnen som jag syftar på är Emelie (Elias ex's barns mamma) och ex nummer två är vän med Emelie nu. Ignorera bitcharna, de är inte värda din uppmärksamhet Dana! Imorgon åker Elias familj till Thailand. Man kan tro att Emelie skaffade hund, barn, lägenhet etc för att hon inte ville förlora Elias men det verkade som att hon inte lyckades att hålla honom vid sig HA HA HA. Hon vill till och med försöka sno alla dina vänner men det verkade hon inte heller lyckas med... Poor Emelie :( btw, finns det någon sjukdom för detta? Detta var mina sista ord, ha det så bra Dana! Kom ihåg; they can't hurt you, if you won't them. Jag är stolt över er för att ni inte låter någon trampa på er, det har jag märkt. Kram

skriven
#31: amanda

Klart du ska få säga ditt oxå, vilket du gjorde på ett moget sätt :) Som sagt på deras kommentarer o dina så ser man ju vem som har allvarliga problem. Men nu e det bara att låta dom lida and talk to the f*cking hand :P

skriven

Kommentera inlägget här :