It's not what you do, it's how you do it. It's not what you see, it's how you look at it. It's not how your life is, it's how you live it.

Nu är det dags att sussa sött då jag måste vara uppe med tuppen för att fullfölja blodproven inför operationen imorgon. Wish me luck. Jag bjuder på denna bild från när jag var i Spanien för någon vecka sedan... önskar att jag kunde spola tillbaka tiden nu och vara i värmen igen. Ångest. Det är bara att bita ihop för efter Nyår tänker jag kidnappa min andra halva och smita iväg på en weekend.

Kommentarer :

#1: Annie

<3

skriven
#2: Anonym

ligger du också me spöken?

skriven
#3: D

Ja? Tänka sig... Hur kunde du veta det?! Du bevisar ju bara hur sjuk du är som sitter och kommenterar sådana saker till henne och ännu sjukare som går in här och tar din tid att göra det återigen. Patetisk :) är bara förnamnet!

skriven
#4: Anonym

Läser din blogg varje dag :) Vore kul om du uppdatera mer! Vad ska du operera? Kram!

skriven
#5: D

Kul att höra :D Ja... jag försöker bli bättre på det men det är inte så lätt när man jobbar weardo-tider :P but... I'll try! Jag kommer skriva om det i bloggen när jag har gjort det då jag vill att det ska gå bra... pallar ej att folk ska öga :) Tack för din kommentar!

skriven
#6: Anonym

Okej förstår :) LYCKA TILL! vad arbetar du med? I know the feeling! keep it up girl ;)

skriven

Kommentera inlägget här :